USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фахівці «заветували» проекти логотипу Луцька

15 Лютого 2012 09:14
Містобудівна рада Луцька не схвалила проекти промоційного логотипу міста. Врешті, ці варіанти розглянуть під час засідань представники національних спілок художників та архітекторів.

Про це йшлося 14 лютого під час засідання ради.

Начальник відділу розвитку туризму міської ради Наталія Бунда розповіла, що з жовтня 2011 року триває конкурс «Розробка логотипу міста Луцька».

З її слів, після дещо невдалого першого етапу, коли журі не змогло визначити переможця, термін подачі заявок на конкурс продовжили. «Станом на 31 січня було подано 78 варіантів. Спочатку журі обрало 16 робіт, а з-поміж них – 4 найкращі логотипи», - розказала Бунда.




Вона додала, що промоційний логотип не замінить офіційну символіку міста. «Цей знак - для туристів. Він ідентифікує місто з туристичної точки зору», - пояснила начальник відділу.

Тож, посадовець запропонувала членам ради висловити свої думки щодо фіналістів конкурсу.

Директор історико-культурного заповідника «Старе місто» Тарас Рабан зауважив, що він бачив інші роботи, які не пройшли відбір. «Там є непогані ідеї, але – сирі. Я рекомендував би журі долучити до обговорення Спілку архітекторів та Спілку художників, аби вони висловили свою думку», - відзначив посадовець.

З його слів, з таким важливим вибором не варто поспішати. «Треба прийняти такий проект, який буде приємний усім», - додав Рабан.

Натомість луцький архітектор Андрош Бідзіля сказав, що в логотипах-фіналістах немає нічого від Луцька. Мовляв, навіть написи – не луцькі.

Врешті, після нетривалого обговорення, члени ради підтримали пропозицію Рабана щодо обговорення варіантів логотипу під час засідань Спілки художників та Спілки архітекторів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Александр Показати IP 15 Лютого 2012 09:35
Как я и предсказывал, к ЕВРО-2012 логотипа не будет, т.к. у нас все непризнанные гении в паблик рилейшнз и маркетинге. В эпоху Интернета и не сделать открытого Интернет-голосования на сайте того же городского Совета! Ну послушайте еще художников и архитекторов...
Роман Показати IP 15 Лютого 2012 09:36
Мені подобається останній варіант, але надпис варто змінити, можливо на "Відкрий свій Луцьк" чи щось таке. 3 варіант -такий більш суворий, а туристи народ безшабашний, в своїй більшості. Має бути шось веселе
тиць-здиць Показати IP 15 Лютого 2012 10:18
Слоган "Умикни Луцьк" під портретом Гаранта - повинно пройти не конкурсі
Луцьк-центр. Показати IP 15 Лютого 2012 10:29
Апофігей "відбору" це перший "с...тий" варіянт і останній "собачий".
Іван Козолуп Показати IP 15 Лютого 2012 10:34
Всі зазначені в статті експерти мають відношення лише до будівництва, архітектури і історії. Обирати і критикувати дані логотипи повинні експерти з дизайну, туризму, інвестицій, маркетингу та психології. Тільки тоді лого буде "продавати" Луцьк туристам.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus