USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ковельчанин поїде на «Нову хвилю 2013». ВІДЕО

6 Квітня 2013 13:30
КВНщик та фіналіст шоу «Х-фактор» ковельчанин Аркадій Войтюк став одним з чотирьох українців, які візьмуть участь в півфіналі конкурсу «Нова Хвиля» у Москві. Лучанин Діма Монатік, теж «Х-факторівець», відбір не пройшов - пише Gaganews.

Вчора 5 квітня в Києві відбувся національний відбірковий тур Міжнародного конкурсу молодих виконавців музики «Нова хвиля 2013».

Несподіваною звісткою стало те, що через велику кількість учасників напередодні в клубі «Авалон» провели додатковий відбір в закритому режимі, який не змогли пройти такі виконавці як Діма Монатік, Олексій Кузнєцов, Владислав Курасов, Євген Літвінковіч і багато інших більш-менш відомих артистів.

Ніяких оцінок журі не ставило, просто «брали на олівець», а рішення приймалося потім таємно за лаштунками.

У число щасливчиків увійшли учасниця на «Голосі країни» Галина Безрук, учасник одного з сезонів «Х-фактора» Аркадій Войтюк, співаки Lissa Wassabi і Анатолій Шпара.

До складу журі увійшли Ігор Крутой, режисер-постановник конкурсів Олександр Ревзін, музичний продюсер конкурсу Анастасія Мухіна, генеральний директор телеканалу «Україна» Марина Миргородська, Валентин Коваль та Ані Лорак.

Очікувалося присутність Костянтина Меладзе, однак композитор захід проігнорував.

Усього у фінальному національному відборі брали участь 18 виконавців. Втім, за словами Ревзіна, «яскравих виконавців журі не побачило, але є над чим попрацювати».

Нагадаємо, що московський півфінал пройде 21-22 квітня. Тоді і оголосять офіційно ім'я представника від України.

А сам конкурс пройде в Юрмалі з 23 по 28 липня, пряма трансляція якого буде здійснюватися на телеканалі «Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Александр Показати IP 6 Квітня 2013 19:55
Кто ж из "яскравих виконавцiв" будет стремиться на кацапский конкурс??? Они все на Бандерштате!
=) Інка Показати IP 7 Квітня 2013 10:34
Цікаво чи Олег Кобрин поїде з Аркадієм?! Ото був би виступ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus