USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький замок буде найкращим?

26 Листопада 2011 14:41
Луцький замок станом на 25 листопада лідирує у інтернет-голосуванні акції «7 чудес України: замки, фортеці, палаци». Голосування триває до 1 грудня.

Нині за Луцький замок свої голоси віддали понад дві з половиною тисячі користувачів. Долучитися до акції можна, зареєструвавшись на офіційному сайті «7 чудес України».

За словами директора Державного історико-культурного заповідника «Старий Луцьк» Тараса Рабана, суть акції – популяризація пам’яток України.

«Не так важливо, хто займе перше місце, головне, що це буде популяризовано. Люди зайдуть на сайт, дізнаються і про інші пам’ятки. Для нас як для заповідника також буде важливо, наскільки те, чим ми займаємось важливо для краян», - розповів Рабан.

Також він зізнався, що й сам проголосував за Луцький замок. «Організатори жорстко контролюють процес голосування, тобто перехитрити систему нереально. Один користувач може проголосувати лише раз», - зазначив Тарас Рабан.

Нагадаємо, що напередодні всі регіони подавали своїх кандидатів на «7 чудес України». Всього їх було подано 138. Згодом журі обрало по 7 кращих замків, фортець та палаців. Всього – 21, в число яких увійшов Луцький замок.

Голосування триває до першого грудня, тоді й оголосять остаточну сімку чудес України. Організатори врахують і думку експертів, і думку народу.
Довідково:
«7 чудес України: замки, фортеці, палаци» – це вже третій етап загальнонаціональної акції «7 чудес України», започаткованої фондом Миколи Томенка «Рідна Україна» ще у 2007 році.
У першому етапі акції визначали сім кращих історико-архітектурних об’єктів України. А за підсумками другого етапу акції назвали «7 природних чудес України».
Переможців визначають шляхом інтернет-голосування та опитування експертів: відомих громадських діячів, науковців.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин 207000 Показати IP 28 Листопада 2011 06:51
Пропоную підтримати рейтинг Луцького Замку! Голосів уже понад три тис., але випередження невеличке, знайдіть 5 хв. для голосування

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus