USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Мультик про податки малювали півроку. ВІДЕО

17 Листопада 2011 18:44
Мультфільм про податки «Місто мрії» вийшов на великий екран.

Про це повідомили у прес-службі ДПА України.

«Це історична подія, до якої ми готувалися більше року. Ми прагнули донести до кожної дитини просту і зрозумілу думку: необхідно ділитися та допомагати одне одному. А «Місто мрії» – це наша країна, яку ми з вами будуємо добрими вчинками», – зазначив голова ДПС України Олександр Клименко під час офіційної презентації мультфільму.

Мультфільм створено за сприяння Державної податкової служби України на кошти Асоціації ветеранів ДПС. Для участі у конкурсі на кращий сценарій надійшло 343 роботи від професійних сценаристів та аматорів з України, Росії та Білорусії.

Головна ідея мультфільму – навчити дітей бути чесними та сплачувати податки добровільно на благо суспільства.

«Ми створили добрий мультфільм на зразок мультфільмів нашого дитинства, свідомо відмовившись від комп’ютерної графіки та спецефектів. Українські художники-аніматори протягом 147 робочих днів намалювали 18000 малюнків. Це велика копітка робота, за яку я вдячний всім учасникам творчого процессу», – наголосив Олександр Клименко.

Першими мультфільм про податки оцінили юні глядачі та діячі культури і мистецтва. В подальшому «Місто мрії» буде показано по телебаченню, у кінотеатрах та розповсюджено в мережі Інтернет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Козолуп Показати IP 19 Листопада 2011 15:23
Цей мультфільм більше стосується чиновників і владу, бо ота миша не заплатила податок і вчинила так як роблять чиновники - вкрала бюджетні гроші. Тому суть байки в тому, що треба і платити податки і правильно їх розподіляти, відповідно не вкравши ні копійки.
Оля Показати IP 19 Листопада 2011 22:39
Але нудота.... як таке показувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus