USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На «Новій хвилі» волинянину пророкують перемогу

24 Липня 2013 17:00
Перший конкурсний день «Нової хвилі» відбудеться сьогодні, 24 липня. Пряму трансляцію покаже телеканал «Україна» о 21:00, - йдеться на сайті телеканалу Україна.

Не дивлячись на те, що 16 конкурсантів сьогодні вийдуть вперше на сцену концертного залу «Дзінтарі», члени журі в кулуарах пророкують Україні, яку представляє зокрема волинянин Аркадій Войтюк, призове місце.

«Я завжди, якщо чесно зізнатися, вболіваю за Україну», - сказав Ігор Крутий. На питання, чи виїде хоча б одна статуетка «Кришталева хвиля» в Україну, голова журі загадково натякнув: «А хіба було таке, що Україна поверталася додому з порожніми руками?»

Перед першим конкурсним днем участники репетирували по 20 годин на добу. Але втоми 16 вокалістів-початківців не відчувають. «Юрмала ніколи не спить», - жартує учасниця Ольга Діброва.

Як повідомлялося раніше, сьогодні наші учасники Ольга Діброва і Аркадій Войтюк виконають світовий хіт. Аркадій виступить з композицією «Kiss», а Оля - з піснею «Don't speak». Представники від України будуть виступати під конкурсними номерами 1 і 10.

Ведучими першого конкурного дня «Нової хвилі» будуть телеведуча Ліпа і співак Сергій Лазарєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus