USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська антологія музики: гурту Outcry - 15. АУДІО СЛАЙДШОУ

30 Травня 2013 18:10
15 років тому на Волині народився новий гурт, відтоді він незмінно асоціюється з Луцьком.

30 травня 1998-ого року деякі луцькі музиканти з колишнього гурту ПВА, під керівництвом барабанщика Романа Мойсеюка, створили нову творчу формацію Волині - гурт Outcry.

Сьогодні Outcry - це рок-кавер-бенд. Вони виконують класику рок-н-ролу, осмислені та відчуті по-своєму. За час існування гурт змінив багато стилів - від жорсткого металу до блюзу та класичного року. Свого часу гурт звучав голосами 5-ти вокалістів, зараз його голосом є Олег Дмитрук.

Передісторія

Роман Мойсеюк розповів, що все починалося у далеких 90-тих. У приміщенні Волинської обласної філармонії репетирував тоді ще гурт ПВА. Хлопці грали та співали авторські твори у жанрі, який вони назвали стьоб-роком.

Згодом трапились зміни у складі, у гурт прийшла басистка Тетяна Любасюк. Тому музиканти вирішили дещо змінити стиль та назву.

Якими були та як звучали Outcry за 15 років існування - дивіться у слайдшоу.

Що кажуть музиканти

Олег Дмитрук: «Outcry мені дає життя та натхнення, віру у власні сили. Це - енергетичне джерело! Родничок живой воды!»

Роман Мойсеюк: «Важливий аспект музики– це люди, які прийшли до тебе і які тебе слухають. А також важлива віддача за сценою та перед нею. Тоді не треба ні грошей, ні дикої слави, потрібно просто бачити посмішку людей, яким це подобається – що ми робимо для них».

Про проект ВАМ

«Волинські новини» започатковують новий проект ВАМ (Волинська антологія музики), у якому розповідатимуть про історії волинських відомих і не дуже, популярних та андерграундних гуртів сучасного та минулого.


Вітаємо 3 15-річчям луцький гурт Outcry
«Волинські новини» долучаються до привітань та бажають усім сучасним та колишнім учасникам групи натхнення, любові та творчих успіхів.

Підготували Іванна Мартинів та Аліна Ольхович
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus