USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вокаліст «Kozak System» - новий секс-символ Луцька. ФОТО

10 Грудня 2012 09:26
«Kozak System» презентували новий альбом «Шабля» у пивному клубі «Майдан». Слухачі окрім виступу рок-гурту насолоджувалися грою учасника етно-фанк групи «Кораллі» та спільним виступом вокаліста «ФлайzZzи» з «козаками».

У суботу, 8 грудня, луцькі поціновувачі музики гурту «Kozak System» мали змогу насолодитися їхньою творчістю сповна. Адже у цей день у пивному клубі «Майдан» відбулася презентація нового альбому групи «Шабля» у межах Всеукраїнського туру.

Варто зазначити, що усі місця у «Майдані» були зайняті. І, хоча початок концерту затягнувся майже на годину, це не завадило присутнім тепло зустріти музикантів.
Запросила «козаків» на сцену радіоведуча Вікторія Жуковська. Вона зауважила, що на виступ у Луцьк прийшли не лише лучани та волиняни, а й мешканці інших міст - Івано-Франківська, Львова, Рівного та гості з Нетішина.



До того ж, саме 8 грудня свій День народження святкував клавішник, бек-вокаліст та сопілкар в одній особі - Мишко Адамчак (на фото) - учасник гурту «Кораллі». «Йому знову 18!» - пожартувала Вікторія Жуковська. Музикант акомпанував «Kozak System» на сопілці та співав.




Як тільки музиканти виконали перші акорди, відвідувачі пивного клубу зібралися під сценою і почали танцювати. Виступ хлопців був дуже емоційним. Особливо це було помітно під час гри вокаліста Івана Леня на акордеоні. Чоловік настільки віддавався мелодії, що подекуди слухачі під сценою завмирали, спостерігаючи за його виконанням.




До слова, вокаліст «козаків» був увесь вечір у центрі жіночої уваги. Одна з відвідувачок концерту Марічка упродовж усього виступу танцювала з ним на сцені. А пісня «Така спокуслива», яку музиканти присвятили Вікторії Жуковській, цього разу зібрала на сцені двох жінок.









Сюрпризом для присутніх став і спільний виступ вокаліста реґі-гурту «ФлайzZzа» Андрія Тимчука, відомого в народі як Тіма. За його словами, це була повна імпровізація. Музиканти виконали пісню «Get Up, Stand Up».






По завершенню виступу, слухачі не хотіли відпускати «Kozak System» і після викриків «на біс», хлопці зіграли ще дві пісні – «Tylko z nieba», яку музиканти записали спільно з польським джаз-рок-гуртом «Voo Voo», а також пісню «Сніг» з презентованого альбому. Іван Леньо з цього приводу пожартував, що під сценою - стільки людей, що навіть, якби музиканти хотіли б піти, то їм би це не вдалося.










Насамкінець вокаліст зійшов зі сцени і запросив на повільний танець Вікторію Жуковську, після чого зник з поля зору, а за ним пішли і решта учасників гурту.



По завершенню виступу, відвідувачі «Майдану» не розійшлися по домівках, а лишилися на дискотеку. Танцювали присутні під музику гуртів «Бумбокс», «Тартак», «Mad Heads», «Мотор'ролла», «ТНМК», «Брати Гадюкіни», «Кораллі», «TheВйо» та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Вася Показати IP 10 Грудня 2012 09:42
Депутат Данильчук зажигає. Вже добра кондиція.
q Показати IP 10 Грудня 2012 10:23
культура............
анонімус Показати IP 10 Грудня 2012 17:07
хто всє еті люді?
Чеширский Кот Показати IP 11 Грудня 2012 11:08
А если в заголовке после слова "секс", поставить запятую?
Крот Показати IP 11 Грудня 2012 12:21
Не люблю мужиковатых бабищ...
Чеширский Кот до Крот Показати IP 11 Грудня 2012 12:29
+100
Мишко Показати IP 11 Грудня 2012 13:54
П..раснути кожен може. Не кажучи вже про котика якому зимою холодно на смітнику. Хоча він у нас знавець від Бориса до музики))). Не переживай котику скоро бродячі пси тебе винюхають)
109 Показати IP 11 Грудня 2012 15:24
І ці патлаті, обколоті, немиті чмирі - секс символи? Ну, я скажу, у вас і смаки...Лапки десь забули поставити
Славко Показати IP 11 Грудня 2012 16:11
Так хто з них секс-символ? На першій фотці? Цей хлопець більш на дівчину схожий. Ну і смаки-и-и-и-и.
Мишко до Славко Показати IP 11 Грудня 2012 16:33
Ти шо, сліпий? Це той шо у тельніку вигинається.
зе бест до Мишко Показати IP 11 Грудня 2012 18:44
Він не вигинається, а "шпетить" того, шо з баяном...
Гайдамачка Показати IP 11 Грудня 2012 19:24
Ярмола всеодно харизматичніший, талановитіший і,якщо на те пішло, сексуальніший!)
Мишко Показати IP 11 Грудня 2012 23:37
Ти шо, сліпий? Це той шо у тельніку вигинається. - це певно котик написав)))не

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus