USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Волинянка написала книгу про знайомства в інтернеті

26 Травня 2011 15:56
Волинянка Оксана Красуля (на фото) написала книгу, присвячену знайомствам в інтернеті.

«Скептики сміялися, коли я шукала своє щастя в інтернеті, та я знайшла те, що шукала, а вони так і залишилися самотніми...», - каже автор книги, яка, через зайнятість на роботі в Луцьку, втрачала можливості зустріти своє щастя "в реалі".

Відтак протягом трьох років у вільні хвилини листувалася на різноманітних сайтах знайомств.

Чотири роки тому лист від того, хто став її долею, таки знайшов її у нетрях інету. Мешканець Сум, науковець Сергій Красуля, який виїхав до Каліфорнії, звернув увагу на Оксанину анкету.

А після жвавого спілкування в інеті й двох зустрічей в реалі запропонував волинянці руку й серце, розгледівши у ній не тільки рідну душу, яка виросла на тих, що й він, казках, але жінку, з якою хочеться розділити життя.

Книга написана з гумором й призначена саме для читачів пострадянського простору - власне тому написана російською. Матеріал у книзі структурований згідно послідовних кроків і практичних рекомендацій на кожному етапі знайомства і розвитку стосунків.

Окрім того книга містить живі приклади або жарти для легкого сприйняття і розуміння.

Відтак актуальними є питання: у чому полягає секрет успішного знайомства по інтернету? Яким сайтом найкраще скористатися? Як уникнути небезпеки та шахрайств, знайомлячись з іноземцями? Як заповнити анкету? Яку фотографію краще розмістити?

«Вік нічних дискотек і час походів з рюкзаком вже минув, а вік санаторіїв і будинків відпочинку ще не настав», - пише Оксана Красуля на своєму сайті.

У понеділок, 30 травня у приміщенні Волинського прес-клубу реформ о 12 годині відбудеться презентація книги Оксани Красулі “Знакомьтеcь без заморочек!” Організатори обіцяють цікаву інформацію та... пряме включення з Каліфорнії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бананка Показати IP 26 Травня 2011 16:31
А де можна таку книжку придбати? Чи це вже буде відомо після презентації?
))) Показати IP 26 Травня 2011 23:54
пам"ятаю, колись питала Ксюху - заміж, мовляв, коли? - скептично вона до того ставилась ;-) але молодець - кто іщєт, тот всєгда найдьот!
Лінка Показати IP 27 Травня 2011 11:12
Прикольно так, сама знайшла чоловіка в інеті і ще й книгу про це написала. Бананка, там в тексті є зноска на книгу, можна почитати більше ))
Дідо Показати IP 27 Травня 2011 13:15
Да сам. жену нашов в неті. це знакомство краще за барное и вуличное. розумна тактика.
:((( Показати IP 28 Травня 2011 14:28
Я працюю з 9 до 21 :( де знайомитися?????????????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus