USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинянка взяла участь у всеукраїнському конкурсі краси. ФОТО

22 Жовтня 2012 09:44
Проведення ІІІ національного конкурсу, власне, у Луцьку наклало на нашу краянку, учасницю конкурсу краси, з міста Рожище, що під Луцьком, додаткову відповідальність. Мовляв, тут люди, які знають модель, орієнтуються на те, що вона завжди буде першою і попереду.

Про це Катерина П’ятачук розповіла у коментарі «ВН» напередодні проведення фінального шоу.

«Я не хочу підвести, тому що тут – родичі, люди, які мене знають. Вони орієнтуються на те, щоб я завжди була перша, була попереду», - зазначила 22-річна Катя.

За її словами, народилась і виросла вона в Рожищі. Однак вже у Києві закінчила Академію муніципального управління за спеціальністю «фінанси і кредит», отримала ступінь магістра, наразі проживає в столиці, 3 роки – в модельному бізнесі.

За цей час Катя встигла взяти участь у кількох конкурсах, зокрема «Міс Італія», «Міс Arena Model Look». Останній, до слова, наша краянка виграла, отримавши так звані «путівки закордон».

«За перемогу отримала сертифікати, контракти із «закордоном». Однак останні ніяк ще не використала, поки не хочу нікуди від’їжджати», - пояснила модель.
З її слів, окрім модельного бізнесу, працює ще адміністратором в автосалоні.

Незважаючи на суттєву зайнятість, дівчина зауважила, що нестачі вільного часу не відчуває.
«Я обираю серйозні кастинги, які підходять під мій типаж. Намагаюсь працювати над собою внутрішньо і зовнішньо. Час завжди знаходиться – треба вміти правильно його організовувати», - висловилась модель.

Ймовірно, до певної практичності дівчину спонукала, власне, економічна освіта, яка, зі слів Каті, є так званою базою. «Рахувати гроші – ніколи не буває зайвим», - пояснила вона.
Також додала, що у разі, якщо життя складеться так, що вона житиме знов у Луцьку («можливо, і таке буде», - сказала дівчина), вона обов’язково звернеться за послугами до агентства Марини Занюк. За словами моделі, це - сильне агентство, хоч з ним і не співпрацювала, однак чула про нього, бачила базу та портфоліо на сайті.

«Проблема хіба в тому, що вся реклама все одно іде через Київ. Різниця в активності: тут кастинги проходять раз на тиждень. У Києві ж – подібні заходи можуть відбуватись двічі на день», - пояснила дівчина.

Підтримати Катю на конкурсі прийшли її мама та бабуся. Зокрема, модель розповіла, що робила б з виграними коштами у разі перемоги.
«Я точно знаю, чого не робитиму з ними. Це буде не одяг і не косметика. Такі гроші швидше пішли б на емоції. Можливо, якісь курси, подорожі. Зовсім не те, що зноситься і викинеться», - розповіла Катя.

На жаль, наша модель не дійшла навіть до півфіналу останнього етапу змагань.

Розмовляла Альона Тохимчук.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus