USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

В АП розглядають план дочасних виборів уряду та президента восени, – Садовий

18 Березня 2017 15:36
В Адміністрації президента серйозно розглядається можливість проведення в Україні дострокових парламентських та президентських виборів вже восени нинішнього року, заявив львівський міський голова, голова партії "Самопоміч" Андрій Садовий в інтерв'ю DT.UA.

"Наскільки знаю, такий варіант (проведення позачергових парламентських виборів - ред.) серйозно розглядається в адміністрації президента. Існує план — восени провести дочасні парламентські та президентські вибори. Тому що президент втрачає довіру і боїться, що за рік йому буде дуже важко думати про наступний термін", - заявив Садовий, відповідаючи на відповідне запитання журналіста.

ЧИТАТИ ЩЕ: САДОВИЙ ОЧІКУЄ СВОГО ВІДСТОРОНЕННЯ ВІД ПОСАДИ

Раніше Президент України Петро Порошенко пообіцяв не допустити дострокового припинення повноважень чинного парламенту та позачергових виборів Верховної Ради. Глава держави висловив упевненість, що ці процеси спровокують внутрішньополітичну дестабілізацію в Україні, в чому зацікавлена Росія.

За даними опитування Центру Разумкова і фонду "Демократичні ініціативи", у грудні 2016 року у разі дострокових виборів, 5%-й бар'єр могли б подолати партія "Батьківщина" (11%), партія "Блок Петра Порошенко" (9%), партія "Опозиційний блок" (9%), Радикальна партія Олега Ляшка (7,8%), партія "Самопоміч" (7,6%), партія "За життя" (5,7%), партія "Громадянська позиція" (5,4%). Також реальні шанси подолати виборчий бар'єр є у партії, пов'язаної з Міхеїлом Саакашвілі (в опитуванні – партія "Хвиля" – 4,7%).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
УРА! Показати IP 18 Березня 2017 15:43
Садовий надіється на президентське крісло! Навів порядок зі сміттям у Львові- наведе лад і в краіні!Дайош замість гречки-по машині сміття, кожному виборцю! УРА!
Анатоль_ Показати IP 18 Березня 2017 15:58
Може то й добре буде, брати мої? Га?
толь до Анатоль_ Показати IP 18 Березня 2017 16:20
а бачив що проходить? є добре - прийде ще краще
Лікар до Анатоль_ Показати IP 18 Березня 2017 16:31
Добре вже було...
кекс Показати IP 18 Березня 2017 17:05
Садовий зі своєю неміччю сміття розвозить бюджетним коштом та засерає краіну і ще має наглість щось коментувати -дятел! наведи лад в місті спочатку !
лучанин до кекс Показати IP 20 Березня 2017 22:35
мені здається, що коли б у нашому Луцьку виникла така проблема, то ми теж би звертались за допомогою, по-людськи просили б прийняти наше сміття на час проблем. а Львову просто всі відмовили, типу такі екологічно грамотні стали. хай топиться. оце справді по-сусідськи!!! молодці. і наша міська славна рада відмовила. і не тому, що думають про навколишнє середовище. ні. просто треба потопити Садового разом зі сміттям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus