USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

30 танків з Росії увірвалися в Україну, - ЗМІ. ОНОВЛЕНО

26 Серпня 2014 21:00
Речник Інформцентру РНБО Андрій Лисенко спростував інформацію про те, що російські регулярні війська увійшли на територію України з боку Таганрога.

Про це він сказав в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV, - повідомляє "Українська Правда".

"Інформація про прорив колони з боку Таганрогу не відповідає дійсності. Цієї колони немає. Я буквально годину тому спілкувався з прикордонниками, зі штабом АТО – ця колона не зафіксована. Її ніхто не бачив", - заявив Лисенко.

"Проте у нас є інформація, що в районі Гуково, це Ростовска область, дійсно є колона, яка складається з приблизно 100 одиниць військової техніки. Це і танки, і БМП і системи "Град", вантажівки із боєприпасами і для перевезення особового складу. Ця колона дійсно зафіксована, але вона кордон з Україною не перетинала. За нею зараз спостерігають", - додав він.

Нагадаємо, раніше Роман Бочкала у соціальній мережі на своїй сторінці написав:"Російські регулярні війська вторглися на територію України з боку Таганрога. Про це повідомляють прикордонники і бійці добровольчих батальйонів, які зараз знаходяться там. З боку Росії увійшли 30 танків, легкоброньована техніка і жива сила. Вони знаходяться на 8 кілометрів углиб української території. Контролюють 6 прикордонних сіл. Зокрема, такі як: Маркино, Щербак, Рози Люксембург тощо. Окупанти виставляють блок-пости, залишаючи на кожному 3 танка і 2 БТР, взвод особового складу і просуваються далі. В передмісті Новоазовська чутні постріли".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
авас Показати IP 26 Серпня 2014 21:14
Боже якщо ти есмь, накажи тех кто сеет вражду - слепотой и глухотой. Люди не верьте этой брехне не пускайте своих на войну
віктор Показати IP 26 Серпня 2014 21:25
нам хватає зовнішніх ворогів... а такі як хуньчик .. просто катаклізми
Анонім Показати IP 26 Серпня 2014 23:09
ця інформація, деза фсб
АНАНІСТУ Показати IP 27 Серпня 2014 00:32
Подразделения российской армии рвались на Донбасс, вторгнувшись на территорию Украины, сразу по двум направлениям. Получили по зубам от украинской армии. Российские десантники попали в плен. Минобороны РФ заявило, что российские вояки "случайно" оказались на украинской территории. Дальше – больше. Российские вертолеты Ми-24 обстреляли НУРСами украинских пограничников, находившихся на территории Украины. Четверо наших пограничников убиты, трое ранены. Сказать, что цинизм Москвы поражает – не сказать ничего. Россияне уже который месяц "случайно" убивают украинцев на украинской земле, "случайно" поставляют террористам оружие, "случайно" сбили малазийский "Боинг" (пытаясь "случайно" сбить украинский Ан-26). Думаю, было бы закономерным, если бы при очередном визите Путина в цивилизованную страну его случайно арестовали, судили и случайно повесили (да, в цивилизованных странах нет смертной казни, но ведь случайности случаются). На самом деле Путин не изобретал никакой "гибридной войны" (в таком формате Африка воевала половину ХХ века). Его заслуга в другом. Он изобрел "войну для трусов". Смысл ее в том, что до Путина любой самый хитрый и коварный диктатор, начиная агрессию, волей-неволей нес за нее ответственность. Путин первый, кто придумал, как с помощью беспросветной лжи и изворотливости топить в крови соседнюю страну, и при этом не нести ответственности за эту бойню. Ума и стратегии в этом нет, только врожденная подлость.
титушко Показати IP 27 Серпня 2014 00:51
за боинг идет торг в минске.у ковото туз в рукаве а у когото яйца в тисках.будем бачити на днях.самий лучший бачильник на днях курс$ до грн .с этого можно видеть исход встречи.основные переговоры(тайные) были сегодня в хельсинки(керри-Лавров)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus