USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Російські військові відпустили санітарок з Волині

3 Вересня 2014 14:11
Санітарок з Волині, які потрапили в полон, відпустили російські військові і зізналися, що воювати в Україні не хочуть. Про це інформує Нововолинськ діловий.

"Зателефонував уранці відставник Олександр Приступа з Ковеля. У своєму поважному віці пішов добровольцем рятувати Україну. Несила було йому слухати все нові й нові повідомлення про поразки… втрати… полонених і поранених друзів, колишніх однокашників із 51-ї. Від нього іноді дізнаюся новини про цю бригаду першою — раніше навіть за всюдисущих, летючих і залізних волонтерів Зінкевича та Мартинюка", - йдеться у матеріалі.

Олександр поділився відомостями від оточенців, які вийшли з-під Іловайська.

Дві наші санітарки з колони дивом вціліли під обстрілом, вибирались як могли, потрапили до російських військових. Ті посадили їх у танк, довезли до найближчого міста, відпустили й зізналися, що не хочуть воювати проти України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22-РІЧНА ВОЛИНЯНКА - БОЄЦЬ АТО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Вересня 2014 14:25
А какой идиот воевать хочет? Обстоятельства вынуждают.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2014 14:29
І які тебе обставини чучело угрофінські воювати заставляють? Ми з0ахищаємо Батькивщину, а ви орда путіна!
Дончанин до Анонім Показати IP 3 Вересня 2014 15:28
Лично ты выполняешь приказ своего генштаба, т.е. готовишь в своих лесах схованки для "партизанской" войны (если говорить правильно, для бандитизма)?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus