USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Солдат з Волині - про правду війни

4 Вересня 2014 13:03
Поранений солдат з Волині каже, що "на війні - ліпше, ніж вдома". Про це інформує Громадське.Волинь.

Мешканець села Духче Рожищенського району Олександр Оліферчук служив в українському війську за контрактом. Війна покликала хлопця захищати східні кордони держави у складі 24-ї бригади.

Навіть вийшовши живим з пекла під Зеленопіллям Луганської області, хлопець не втрачає патріотизму і віри у перемогу. Мріє якнайшвидше повернутися на передову. На заваді - осколкове поранення ноги, яке отримав на початку серпня під час прориву з ворожого оточення.

Зізнається, що найбільше запало в душу - це переправа. "Серед ясного дня в обід було чорне небо", - розповідає хлопець.

Олександр впевнений, що воює на Сході не з ополченням, а з російською армією. Каже, що їх обстрілювали з території сусідньої держави. Обурює хлопця й те, що поки він з побратимами боронять Луганщину, чоловіки-переселенці зі Сходу ховаються від війни на Волині.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Марія Показати IP 4 Вересня 2014 13:39
Слава хлопцю - справжній герой і патріот! Після усього пережитого знову рветься на Схід!!! Захоплююся подібними заявами!!! Ти дійсно гідний син України!
віктор Показати IP 4 Вересня 2014 13:54
за такою иолоддю майбутнє...слава героям...
1111 Показати IP 4 Вересня 2014 17:21
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus