USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У пожежі в Будинку профспілок Одеси загинула 31 людина

2 Травня 2014 22:58
В Одесі кількість жертв внаслідок пожежі в Будинку профспілок збільшилася до 31 людини.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на повідомлення прес-служби Управління МВС України в Одеській області.

"За уточненими даними на місці подій виявлений 31 труп. Причини смертей встановить судмедекспертиза", - йдеться в повідомленні. Наразі пожежа вже ліквідована.

Також правоохоронці зазначили, що в результаті сутичок між учасниками акції на підтримку єдності України та сепаратистами в лікарні звернулися 40 постраждалих, поранено 10 співробітників міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Анонім Показати IP 2 Травня 2014 23:31
ходиревскій прихвостень Луцюк тепер виявляється керує міліцією Одеси- нова влада розкидує перевертнів у погонах по різних областях,ставить на керівні посади, а потім хоче, щоб міліція нормально працювала, вони думають,що "царьки" в мундирах хочуть змін і реформ.Що за влада - або тупа, або зовсім не народна.
лпдмуа а простише и до Анонім Показати IP 3 Травня 2014 07:59
аноніму : ти трошки неправ : на всі керівні посади луцюка ставив юродивий юрась починаючи із волині-франківська потім пробив на одессу сам розуміеш за які заслуги : А починав цей бобуін красти ще при керніцкому той його тримав постійно біля себе -хоча всі бачили ту тупу жирну свинью яка вже заплила від грошей
ВОВК Показати IP 3 Травня 2014 00:18
Среди погибших в пожаре Дома профсоюзов 15 граждан России, 10 из Приднестровья, - Ройтбурд http://censor.net.ua/news/283691/sredi_pogibshih_v_pojare_doma_profsoyuzov_15_grajdan_rossii_10_iz_pridnestrovya_royitburd
ВОВКУ до ВОВК Показати IP 3 Травня 2014 00:34
ПЕРЕПОСТ Граждане Российской Федерации? Блин, вы совсем не хотите ничего видеть, слышать, знать? Не поленитесь, посмотрите стримы съемки прямо из здания после пожара с еще свеженькими трупами, где их осматривают, чтобы установить личности погибших! Там четко люди говорят, что погибшие - украинцы!!! Не люди! Звери те, кто все это сделал. ((
так і знав Показати IP 3 Травня 2014 00:20
коментар було видалено
Лучанка Показати IP 3 Травня 2014 06:26
Це жах! Люди, рекомендую дивитися не укрновини, а стрими. Може тоді очі відкриються. Я розумію, що є поняття - патриотизм, но є й поняття - звірство. Люди не просто згоріли, по-перше, їх підпалили: по-друге, їх вбивали, по-трєте, їх добивали важкопоранених. Це вам не хочеться знати й чути? А треба це знати! Тому що далі буде ще страшніше....Це роблять молоді люди, котрих ви зараз виправдовуєте...А це як у звірів: коли хижак відчув смак крові, він вже буде вбивати надалі. А ви робіть далі вигляд, що це вас не стосується, що це все відбулося якось випадково. А те , що там були літні люди, що там були жінки, котрих вбивали ваші "герої". Ви це виправдовуєте? Тоді хто ви, панове?
таки нєт до Лучанка Показати IP 3 Травня 2014 07:56
коли прийдуть в товє місто краще влаштувати танці. ні будеш палити і добивати важко пораненних щоб іншим не хотілось. це війна дєтка. не треба у одеситів їх місто відбирати.
Валерій Показати IP 3 Травня 2014 07:09
Отото і зробили майдан! Бандюки були при владі і бандюки тепер хочуть лишитись при владі. Їм на людей начхати. Вини будуть ложити ще, як кажуть"до кінця"!!! Їх треба гнати всіх поки не пізно. Всіх тих депутатів треба виганяти з Рад. Починаючи з районів і кінчаючи Києвом. Бо довалять до кінця.....!
25 до Валерій Показати IP 3 Травня 2014 07:30
коментар було видалено
Анонім до 25 Показати IP 3 Травня 2014 09:19
коментар було видалено
25 до Анонім Показати IP 3 Травня 2014 09:29
коментар було видалено
мічурінець Показати IP 3 Травня 2014 07:27
Це не люди, а 'колоради', а прарасейських паразитів треба знищувати. Одесса показала цим уродам, що вона не словянск. Слава Україні!
лпдмуа а простише и до мічурінець Показати IP 3 Травня 2014 08:03
мічурінець а скажи мені чим луцюк кращий за тих хто загинув яких ти називаеш проросійскими паразитами але загинули і багато мирних людей від тупості і продажності луцюків
мічурінець Показати IP 3 Травня 2014 08:44
'Мирні люди' не ходять з колорадським шматтям і аквафрешною ганчіркою і не горланять в Україні 'расея,расея'. Подобаеться путлеровська расея- у*обен зі мір бітте. Давно треба очистити Україну від ціеї гидоти.
віра до мічурінець Показати IP 3 Травня 2014 09:02
Хоч дуже різко, але правдиво.Чого не висували вимог про приеднання до раші пів року тому, невже життя там було краще ,ніж зараз. Про що це говорить,* що отряди* і мирні * граждане* російські і наняті за гроші. А міліцію треба звільняти, коли вона не справляеться з дотриманням порядку!!!!
Дончанин до віра Показати IP 3 Травня 2014 14:22
А как милиция может ослушаться приказа? А по поводу приеднання (транскрипция твоя): Если бы до майдана в Крыму провели референдум с тем же вопросом, то результат был бы противоположным.
Пишет Михаил Показати IP 3 Травня 2014 09:11
Юля в Одессе - кровавая реклама Тимошенко прилетела в Одессу встретиться с теми, кто «защитил Одессу от сепаратистов» Кандидат в президенты Юлия Тимошенко срочно прилетела в Одессу, «чтобы встретиться с участниками «Евромайдана», которые помогли защитить Одессу от сепаратистов». УкроСМИ нашли то, чего не обнаружили при осмотре трупов сжегшие одесситов бандеровцы. Среди погибших при пожаре в Одессе, который унес несколько десятков жизней, были 15 россиян и пять граждан непризнанного Приднестровья, сообщает Телевизионная служба новостей украинского телеканала "1+1". За вечер убито только официально более 40 человек. Избирательная компания на крови продолжается. http://mikle1.livejournal.com/4070527.html
лпдмуа а простише и Показати IP 3 Травня 2014 11:06
в одессе есть зам луцюка фучеджи ? начинать нада снего тоесть нада біло ето делать вчера и правда вся війдет наружу почему вся верхушка милиции Одеси неарестована : могу только обьяснить одно что Люцюк біл постален вместе с командой как смотрящей за бізнесом Луценка-керницкого Радченка и команди а не для работи : Юридивий обещал ему генерала в г ровно чего он очень желал но видно судьба с бубуином поступила иначе : Спрашивать нада с тех кто роставлял и роставляет кадри в силових струтурах
http://odessa-antima Показати IP 3 Травня 2014 11:33
Это сделала хунта и евромайдауны ХАТЫНЬ -2014. ЖЕРТВЫ ФАШИСТСКИХ ИЗУВЕРОВ. Одесса. ВСЕМ СМОТРЕТЬ И НЕ ОТВОРАЧИВАТЬСЯ! Это сделали майдауны, бандеровцы, правый сектор и руководство города Одесса. Они кидали коктейли Молотова в задния Дома профсоюзов. Это малолетние шлюшки разливали бензин и подавали бутылки. Это сделала хунта! Смотрите и спите, если сможете!
Анонім Показати IP 3 Травня 2014 12:15
Як можна такі речі випрадовувати?***
Одесса - Хатынь 21 в Показати IP 3 Травня 2014 12:51
http://www.youtube.com/watch?v=2POGrRMMQ_Q#t=144
ХРИСТИЯНКА Показати IP 3 Травня 2014 13:26
СХАМЕНІТЬСЯ ЛЮДИ!!!! ВСЕ МИНАЄ, ГРІХ ЗОСТАЄТЬСЯ!!!! ПОБІЙТЕСЯ ГРІХА!!!!
Анонім Показати IP 3 Травня 2014 13:30
УКРАЇНЦІ МОЇ !!! СХАМЕНІТЬСЯ!!! МОЛІТЬСЯ, БУДЬТЕ ДОБРИМИ, НЕ БИЙТЕСЯ. ВСЕ МИНАЄ, ГРІХ ЗОСТАЄТЬСЯ. ДОБРО І ПРАВДА ПЕРЕМОЖЕ!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus