USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Від «Градів» посеред Донецька страждають люди

19 Серпня 2014 20:49
Сьогодні вулицями Донецька переміщався "Град" і вів безладну стрілянину. Внаслідок артобстрілу бойовиків снаряди влучили в квартири кількох багатоповерхівок і будинків приватного сектора. Є постраждалі серед мирних жителів. Про це інформує УНІАН.

Як йдеться у повідомленні, установка зробила декілька пострілів в напрямку ЦУМу і поїхала. Її супроводжував легковик із написом "Слов'янськ".

У другій половині дня у результаті стрілянини в Куйбишевському районі, бойовики пошкодили житлові та багатоповерхові будинки, а також будівлі приватного сектора.

Вибуховою хвилею вибило шибки, осколки зачепили припарковані автомобілі та газопровід. Є інформація щодо двох постраждалих мирних мешканців.

У Київському районі міста снаряд влучив у дев'ятиповерховий житловий будинок по вулиці Артема, ступінь пошкоджень встановлюється. Там також пошкоджені газові мережі, у зв'язку з чим від газу відключили ряд будинків. За станом на вечір обстановка в Донецьку вкрай напружена. Жителі повідомляють про те, що практично в усіх районах чути часті звуки від різних видів зброї.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
босяк Показати IP 20 Серпня 2014 04:43
так ім і треба- зато бандеровцев немає орали расея- жріть свою расею
шурик Показати IP 20 Серпня 2014 07:42
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus