USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські волонтери реставрують каски для бійців АТО

13 Серпня 2014 14:28
Кевларові каски, які простояли під арештом півтора місяці на польській митниці, реставрують нововолинські волонтери. Завдяки зусиллям активістів, журналістів та дипломатів захисна амуніція нарешті прибула до України. Оскільки каски були у використанні, то нині їх власним коштом приводять до ладу місцеві волонтери. Про це інформує Нововолинськ діловий.

"Ми зрізаємо кріплення усіх підшоломних елементів. Усю начинку замінюємо на нову, аби вона добре трималася голови бійця і не підвела його у відповідальний момент", - розповідає про процес Андрій Рязанов.

Волонтери кажуть, відреставрували уже більше сотні кевларових касок. Частину уже передали солдатам у зону АТО. Ще 25 маємо доправити нововолинцям із батальйону територіальної оборони.

"Днями до нашого сирійського колеги Хасана телефонував голова Волинської ОДА і висловлював особисту вдячність. Чиновник розповів, що кевларова каска, яку ми реставрували, уже врятувала життя одному солдату. Під час бою того поранило осколками, один влучив у каску. Слава Богу, вона витримала удар. Навіть заради одного збереженого життя варто сьогодні реставрувати ці каски. Наші солдати повинні повернутися додому живими", - ділиться враженнями Олександр Дричик.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
УК Показати IP 13 Серпня 2014 15:13
В нас і дороги латають. Ямковий ремонт. Капітально менталітет на позволяє робити, а от латати то всі мастаки. І гуманітарку носити. Нового нам в корні не дано.
Антон до УК Показати IP 13 Серпня 2014 20:38
Аби ляпнути? Тоді краще промовчати.
гiсть Показати IP 14 Серпня 2014 05:11
Коли буде мир?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus