USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Загинули бійці батальйону «Донбас»

11 Серпня 2014 08:15
Сили АТО вчора, 10 серпня, почали штурмувати бойовиків, які засіли в місті Іловайськ. Проте операція не завершена, а батальйон "Донбас" втратив чотирьох бійців. Про це йдеться на сторінці "Донбасу" в Facebook, - інформують Факти.

"Метою операції було взяття міста штурмом, знищення блокпостів бойовиків. За станом на сьогодні операція не завершена і буде мати продовження. Батальйон "Донбас" втратив чотирьох бійців. Семеро - поранені. Батальйон "Азов" також зазнав втрат", - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що штурм почався за участю добровольчих батальйонів "Донбас", "Азов", "Шахтарськ" і ПС, а також спільно з силами ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 11 Серпня 2014 11:08
то все не правда... террористи тікають...
Вася Показати IP 11 Серпня 2014 11:33
Ой як тiкають, так тiкають, вже чотири мiсяцi тiкають! скоро до Киэва добiжать!
от участника боя Показати IP 11 Серпня 2014 13:10
Азов, Шахтрск и - армия,вместе пытались взять Иловайск. Армия, парадокс(!), отработала-блестяще. Весь бардак батальонов - вспыхнул ярко. Армейской артиллерии-дали неверные координаты. Они-мгновенно и добросовестно вспахали абсолютно пустой участок.Штурм начался-нетронутых дотов Гениально построили людей в две колонны(!!), замкнули колонны машинами обеспечения(!!!) - и повели в лоб на доты. Во сепары - ржали то с нас. Впереди наших колонн- шла БМП. Единственная-кто выполнил свою задачу. Пока пушку не заклинило. И потом-мы легли в траву. От двух до максимум пяти снайперов сепаров-держали Азов и Шахтёр. - три сотни человек, б** на километре от Иловайска. Никто не мог головы поднять. Тяжёлого оружия-ноль. БПМ-сдохла. Утёс Азова (пул.крупн.) - поломался так же. Автоматом их не достать. Невозможно. Да мы их просто - не видели! Наши, бля, снайперы патриоты - лупили как с пулемётов с своих СВД. Она прицельно бьёт - 800. В умелых руках. Не наших. Нас держали - в 1000 минимум. До сепаров дошло,с кем они имеют дело. Пару групп-чуть ли не с губными гамошками-вышли к нам в фланг. Теперь нас бить стали-уже перекрёстно. Связи у нас - 9 раций на батальон. Ни с армией, ни с соседями - общих волн нет. Я лично держал в прицеле группу в подсолнухах, и по цепочке(!!бля) - пытался выяснить-свои или чужие. Жёлтые ленты маркера в подсолнухах - умнО :( Я такого позора, как в этом бою - не испытывал никогда. Мы - каратели?! Да лоси мы сохатые. Махновщина, сука. Ни оружия, ни связи, ни образования. И потом-по нам лупанули миномёты. Не попали - первый залп. Второго - не было. Не по кому бить было. Такого бега - сборная Украины не постыдилась бы. Итог. Надорванные от смеха животы сепаров. 4 трупа в Донбассе, 3 - в Азове, 6 - тяжело раненых. Это то, что я видел лично. Ни одного убитого врага.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus