USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині розшукали лише 2% тих, хто уникає мобілізації

17 Серпня 2015 10:26
Чоловіки масово виїжджають за кордон та в інші області України, не інформуючи про це військкомати, а керівники підприємств відмовляються здійснювати оповіщення своїх працівників.

Про це під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 17 серпня повідомив тимчасово виконувач обов’язків обласного військового комісара Роман Кулик.

З його слів, в окремих районах не змогли на 100% здійснити оповіщення військовозобов’язаних у рамках шостої черги часткової мобілізації (Ратнівський, Старовижівський Шацький райони). Розшук тих, хто ухиляється від мобілізації, практично не здійснюється, адже розшукали лише 2% таких осіб. Окремі керівники підприємств відкрито відмовляються оповіщувати працівників, наразі 32 посадові особи притягнено до відповідальності. Зі слів Романа Кулика, громадяни чоловічої статі масово виїжджають за кордон, в інші області, не повідомляючи про це військкомати.

Значно збільшилася кількість військовозобов’язаних, які відмовляються приймати повістки на медогляд чи бойові повістки, або не з’являються після отримання повісток. До адміністративної відповідальності притягнули 229 таких осіб, порушили 30 кримінальних справ, 4 з яких передали до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
гiсть Показати IP 17 Серпня 2015 11:13
Нехай Порошенко свого сина пошле у АтО.
Зароботчан до гiсть Показати IP 23 Серпня 2015 17:53
Де можна ознайомитись зі списками "бігунів"?
Хрен собачий Показати IP 17 Серпня 2015 11:16
Шукайте мене в тридев*ятому царстві, тридесятому государстві, щоб вручити повістку. Якщо Порохно виконає свою обіцянку і буде платити 1000грн. в день кожному солдату+мільйонів 5 матеріального забезпечення моїй сім*ї у випадку моєї смерті, тоді ще подумаю. А так, НЕМА ДУРНИХ. :)
іван Показати IP 17 Серпня 2015 12:52
Я офігіваю, порох як і сталін, жене людей в окопи удобряти донбас не рахуючись з людьми. Так сталінові сини теж з народом кров на фронті проливали, а синуля пороха по мальдівх і куршевелях ,,воює,,
Анонім Показати IP 17 Серпня 2015 13:14
коментар було видалено
ПРО ЩО ГОВОРИМО? Показати IP 17 Серпня 2015 14:20
Мобіліза́ція — комплекс заходів, спрямованих на переведення державної інфраструктури та військових сил країни У ВІЙСЬКОВИЙ СТАН у зв'язку з надзвичайними умовами всередині країни або ж за її межами. Яка МОБІЛІЗАЦІЯ, це лише війна інтересів багатіїв, а не мобілізація. Жодних обіцянок після Майдану не виконано, перепозичаємо в Європи гроші на те щоб борги віддати та ще й воювати за олігархів?
Kris Показати IP 17 Серпня 2015 16:53
Деревенский священник в своей проповеди совестил молодую вдову: — Не успели схоронить мужа, а она уже ведет развеселую жизнь и проматывает его денежки. Я, когда был в городе, своими глазами видел ее машину припаркованной рядом с казино! Ничего не сказала вдова в свое оправдание, только вечером припарковала свою машину рядом с домом священника. На всю ночь. anekdotov.net

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus