USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Для євромайданівців Жадан презентував революційний диск

17 Грудня 2013 16:50
Письменник і виконавець пісень групи «Собаки в космосі» Сергій Жадан у Харкові презентував перший диск із єврореволюційної серії «Рок за зміни», повідомляє Буквоїд.

Зі слів митця, створення диску можна вважати спонтанним. «Ще два тижні тому ми закликали харківських музикантів робити концерти на місцевому Євромайдані. Багато хто почав відгукуватися, багато хто не міг фізично бути присутнім, але підтримували морально. Після проведення кількох концертів у нас виникла ідея укласти збірку пісень», – розповів Радіо Свобода Сергій Жадан. До першого альбому присвяченого Євромайдану ввійшли пісні Сергія Бабкіна, Захара Мая, Фагота, гуртів «Папа Карло», «Урбаністан», «Легенда Фоліум» і «Собаки в космосі із Сергієм Жаданом».

«З мого боку і наших проектів – це протест. Я ще рік тому говорив, коли в Україні почнеться революція, то люди співатимуть наші пісні», – зазначив один із укладачів аудіо-альбому «Рок за зміни» Жадан. Тепер диски роздають учасникам Харківського Євромайдану. Партію дисків відправили і столичним мітингувальникам. До наступного альбому, зі слів авторів, увійдуть, зокрема, пісні про хизування харківського міського голови Геннадія Кернеса в інстаграмі, про Китай, де президент Віктор Янукович милувався історичними пам’ятками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus