USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тисячі пісень можуть зникнути з «ВКонтакте» після Нового року

27 Грудня 2013 15:03
На соціальну мережу «ВКонтакте» після Нового року чекають судові позови від правовласників музичного контенту. Про це повідомив глава Національної федерації музичної індустрії Леонід Агронов, - інформує ТСН.

«Цього року ми випробували всі цивілізовані способи впливу на державу, суспільство та інтернет-індустрію. У наступному році ми будемо набагато агресивніше і нахабніше. Ми вже чотири роки намагаємося нормалізувати ситуацію і хоч якось вивести піратство за рамки закону», - сказав він.

Зокрема, йдеться про такі компанії, як Sony Music, Universal Music, EMI, Warner Music, Navigator Records. Позови будуть подані в арбітражний суд Санкт-Петербурга.

Якщо суду вдасться виграти, в соцмережі видалять більше шести тисяч музичних творів Modern Talking, Boney M, AC/DC, Beyonce, 50 Cent, ABBA, Eminem, Мадонни, Linkin Park, Metallica, Земфіри, груп «Сплін», ДДТ, «Звірі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Anonymous Показати IP 27 Грудня 2013 16:36
пусть удаляют .... такого г***на не жалко ... может хоть почистят контакт от мусора и пережитков прошлого ......
Ne@dekvat Показати IP 27 Грудня 2013 23:54
Ну удачі їм... а взагалі треба подавати в суд на кожного користувача ВК який заливає пісні у вільний доступ. Адже пірати вони, а не Дуров. Тим більше почистити соцмережу він всього лайна не можливо ІМХО!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus