USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Активна молодь світу збереться на форум у Луцьку

9 Вересня 2015 14:43
Третій Міжнародний молодіжний форум відбудеться у Луцьку 15 вересня, – інформують організатори заходу.

Вони ж запевняють, що активна молодь матиме чудову нагоду провести ще один день з користю, адже в рамках заходу зможе отримати корисні як теоретичні, так і практичні знання.

Відтак, у першій половині дня презентують:

- «Дорожню карту реформ» в галузі молодіжної політики (заступник Міністра Молоді та Спорту України – Сергій Митрофанський);

- програму для молоді «Active Citizens» (голова програми – Mike Waldron – Манчестер, Велика Британія);

- програму «Молодіжний працівник» (представник Інституту сім'ї та молоді – Лариса Москаленко);

- презентацію роботи молодіжного центру Волині та створення мережі молодіжних центрів в Україні (координатор молодіжного центру Волині – Захар Ткачук);

- програмиувід обласного молодіжного центру праці (керівник проекту «Обираємо професійне майбутнє разом: батьки і діти», психолог Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив – Зарина Дацик);

Після обіду зацікавлені молоді особи матимуть можливість безкоштовно прийняти участь у наступник тренінгах:

«Фандрайзинг, як шукати кошти на власну ідею». Процес залучення коштів на реалізацію своїх проектів – це доволі трудомісткий, часто довготривалий, а також відповідальний процес. По суті, це справжня наука, в якої є свої хитрощі, тонкощі та нюанси. Якісно та професійно навчити фандрейзингу може тільки та людина, яка сама тривалий час займалась пошуком ресурсів та реалізацію проектів.

«Тімбілдінг, робота в команді». Тренінг дозволить співробітникам швидше адаптуються, краще пізнати один одного, навчить довіряти один одному, вибудовувати найбільш ефективний стиль спілкування, усвідомлювати свої можливості та потенціал, чітко формулювати спільні цілі та цінності.

«Таймменеджмент, керування своїм часом». Тренінг допоможе сформувати бачення, як враховувати індивідуальні особливості для розвитку відносин з часом, зрозуміти для себе, де знаходяться ресурси для справді важливих завдань.

«Міжнародне співробітництво, як реалізувати свою ідею». Молоді люди мають безліч ідей, проте часто не знають як їх втілити в життя, а якщо цим ідеям тісно в рамках міста, області, навіть країни? Відповіді на ці та інші питання дадуть наші лектори.

«EQ емоційний інтелект». Часто молоді люди у поривіза успіхом забувають та можливості організму та духовне здоров’я, емоційний інтелект, сприйняття успіху та поразки, правильний розподіл часу, вміння вести себе у складних ситуаціях – такі речі має знати кожен громадський діяч. Такі знання стануть у пригоді кожному, хто працює задля розвитку суспільства.

Усіх зацікавлених запрошують у вівторок, 15-го вересня, на 9:00 у Волинський драматичний театр імені Тараса Шевченка (конкретніше – фойє, другий поверх).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus