USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька приїхало 17 іноземців, аби поділитись досвідом

18 Жовтня 2014 21:00
У Луцьку стартував Міжнародний молодіжний форум 2014, що зібрав ініціативну та креативну молодь зі всього світу. Так, протягом двох днів, 18 та 19 жовтня, молоді люди зможуть поділитися один з одним власними ідеями стосовно поліпшення благоустрою та рівня життя у рідному місті.

«Якщо минулорічний форум був спрямований більше на знайомство між громадськими організаціями як України, так і усього світу, то цьогорічний скерований на презентацію проектів, фондів та знайомства конкурсантів для подальшої співпраці», - розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини одна з організаторів форуму Галина Падалко.
З її слів, до участі у заході надійшло понад півсотні заявок з-за кордону і близько трьох сотень з України. Однак, із «закордонних» організатори відібрали лише 35, а з українських – 40 конкурсантів.

Тож, у рамках форуму до Луцька завітали гості з Албанії, Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Чехії, Данії, Німеччини, Греції, Італії, Казахстану, Латвії, Польщі , Румінії, Туреччини, В’єтнаму і навіть з Росії.

Одна з учасниць форуму, Надія, яка приїхала на Волинь із Червонограду Львівської області, в коментарі журналістам розповіла, що приїхала до Луцька, аби поділитися власними напрацюваннями, досягненнями, презентувати основні плани на майбутнє, а найголовніше – перейняти досвід інших.


«Сьогодні ми будемо презентувати новий проект. Хочемо створити у нашому місті молодіжний парк, що включатиме в себе різні зони: для вільної сцени, безкоштовні Wi-Fi зони, зони для кросингу, невеличкий роллердром, місце для пікніка. З весни до пізньої осені молодь могла б тут «тусуватися», - розповідає дівчина.

Зазначимо, Міжнародний молодіжний форум проводять у Луцьку уже вдруге.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
балакун Показати IP 18 Жовтня 2014 21:28
Досвідом діляться, кошти виділяють, а де результати і з кого за це спитати?
1111 Показати IP 19 Жовтня 2014 07:30
а кому зараз потрібне таке безрезультатне збіговисько? Для того щоб потріпалось 100 людей на філософські теми скільки виділили з міського і обласного бюджету? Для чого це все?
ВОНО до 1111 Показати IP 19 Жовтня 2014 08:29
це братику еуропейство та влиття в цивілізацію. Якшо простіше то це поширення еболи в рядах східних дикунів
www Показати IP 19 Жовтня 2014 10:40
Зібрали молодь, мізки промили, похіхікали, гроші ЕС відмили, гості у ситу, вільну...Еуропу уїхали, а ви тут і далі маринуйтесь, правити бал всерівно "дяді" будуть!:)
вдв Показати IP 19 Жовтня 2014 13:45
шо небудь, шо сказати - европейцi
59 Показати IP 19 Жовтня 2014 14:17
Падалко найкраща!!! Я тебе кохаю.... цьом-цьом))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus