USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Громадські активісти Волині обіцяють зірвати всеукраїнський форум

1 Серпня 2014 11:13
Громадські активісти обіцяють масовий протест і зрив наступного Антикорупційного форуму, якщо влада не притягне до відповідальності корупціонерів, а лише балакатиме про це.

Сьогодні у Луцьку відбулося засідання ІІІ Антикорупційного форуму, ініційоване головою Служби безпеки України Валентином Наливайченком. Відбулося воно у форматі відеоселектору.

Під час свого виступу голова Державної фіскальної служи України Ігор Білоус повідомив, що Міндоходи чекають серйозні зміни.

«Міндоходи здійснять внутрішню реструктуризацію і зміну функціональних обов’язків працівників. Ми будемо перевіряти, який правник і чим він займається, чи він потрібен в організації, куди йде тонна паперів. У нашій структурі працює 56 тисяч людей і ми бачимо, що синхронність процесів порушена», - розповідає Білоус.

Після цієї промови громадські активісти почали емоційно висловлюватися і обурюватися, мовляв чиновники тільки балакають, а діла не роблять.

«На сьогодні я бачу, що форум відбувається втретє, але окрім «бла-бла-бла» нічого не відбувається. Люди хочуть отримати списки тих, хто притягнутий до відповідальності за порушення законів. Ви тільки балакаєте «корупція-корупція-корупція», ми від цього засинаємо. Якщо не буде списків тих корупціонерів, які сидять у тюрмах, то четвертого форуму не відбудеться», - запевнив представник Автомайдану Сергій Коба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 1 Серпня 2014 11:21
Сорвать, сжечь, убить...
віто до Анонім Показати IP 1 Серпня 2014 12:16
да, імєнно так ви, рашисти, і дєйствуєтє
Вики до Анонім Показати IP 1 Серпня 2014 13:22
Тро́ллинг — при общении через компьютерную сеть — нагнетание участником общения («троллем») гнева, конфликта путём скрытого или явного задирания, принижения, оскорбления другого участника или участников, зачастую с нарушением правил сайта и, иногда неосознанно для самого «тролля», этики сетевого взаимодействия. Выражается в форме агрессивного, издевательского и оскорбительного поведения. Используется как персонифицированными участниками, заинтересованными в большей узнаваемости, публичности, эпатаже, так и анонимными пользователями без возможности их идентификации. Термин «троллинг» происходит из сленга участников виртуальных сообществ и не имеет прямого отношения к сфере научного дискурса. В дословном переводе англ. trolling означает «ловлю рыбы на блесну». В наиболее общем виде это явление характеризуется как процесс размещения на виртуальных коммуникативных ресурсах провокационных сообщений с целью нагнетания конфликтной обстановки путём нарушения правил этического кодекса интернет-взаимодействия
Вася Показати IP 1 Серпня 2014 14:08
Коба молодець.
Про кобу Показати IP 3 Серпня 2014 23:20
Коба це криса яка вкрала у своїх братів карпюків гроші за це вони його вигнали з директора фірми 3 ка то про що можна балакати з такою твариною
До Коби Показати IP 3 Серпня 2014 23:25
Їдь на фронт. Там покажеш свій героїзм!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus