USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Швидкі побачення» у Луцьку - заради діток із порушеннями зору

5 Квітня 2017 18:40
«Швидкі побачення» - це черговий захід, який організовується у рамках благодійної акції «Я хочу бачити життя» від Всеукраїнського благодійного фонду. Відбудеться він 9 квітня, повідомляють організатори.

Нагадаємо, під час акції «Я хочу бачити життя» волонтери збирають кошти на обладнання для діток з вадами зору у Волинську обласну дитячу лікарню. Всеукраїнський благодійний фонд діє протягом 12 років.

Упродовж цьогорічної акції відбулися різні заходи. Наприклад:

- 14 березня - благодійний «Ярмарок сердець». До цього долучилися середні та вищі навчальні заклади Волині. Зокрема, лише у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки під час акції зібрали 8834,55 гривень.

- 28 березня – благодійний кіноперегляд у «The room». Гості заходу дивилися фільми «The Bucket List» та «127 годин».

- 29 – 30 березня відбувся благодійний квест «Ключі від замку Любарта». За два дні було зібрано більше 3000 гривень. У квесті брали участь як школярі, так і студенти.

Щодо «швидких побачень», організатори передбачили певні правила для учасників:

1. Кожен отримує картку з номером та аркуш для нотаток, після чого займає столик із відповідним номером.

2. За сигналом ведучого розпочинається спілкування, яке триває 5 хвилин. Хлопці почергово переходять від однієї учасниці до наступної, аби поспілкуватися з кожною.

3. На 4 хвилині учасників повідомляють, що час добігає кінця, аби вони мали змогу занотувати інформацію про співрозмовника, яка допоможе їм пізніше зробити вибір.

4. На 5 хвилині лунає сигнал, про завершення часу. Хлопці переходять до сусіднього столика (за годинниковою стрілкою), і знову розпочинається спілкування.

5. Порозмовлявши з усіма, кожен учасник обирає трьох, які найбільше сподобалися і з якими він/вона хоче продовжити спілкування. Голосування анонімне, результати опрацьовують та оголошують організатори.

6. Якщо симпатії учасників співпали, вони отримують контакти (номери мобільного телефону) один одного.

Сума благодійного внеску - 30 гривень із учасника.

Для участі у побаченнях потрібно перейти за посиланням та заповнити форму.

Всіх охочих пропонують долучитися до акції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus