USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку спалили опудало «судді-корупціонера»

16 Жовтня 2015 09:29
У Луцьку відбулася акця, під чс якої спалили опудало, що символізувало суддю-корупціонера.

15 жовтня її учасники вимагали зміни системи судової гілки влади в Україні на Театральному майдані, - повідомляє Волинське агентство розслідувань.

На думку учасників зібрання, після революційних подій у суддівській системі нічого не змінилося. Як переконували учасники акції, судді, як і раніше беруть хабарі, а їх посади купляються та продаються.

З майдану вони перейшли до Луцького міськрайонного суду на вулиці Лесі Українки, де встановили опудало судді, як символ продажності суддівської гілки влади.

Під схвальні вигуки опудало підпалили.

Активісти кажуть: судді, які працювали за Януковича, брали хабарі і надалі продовжуть працювати на своїх місцях. Тому вимагають їхньої люстрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
я Показати IP 16 Жовтня 2015 09:31
Це філюка !
мда до я Показати IP 16 Жовтня 2015 13:31
Все загальними фразами, у вас все базується на тому, що суддя то хабарник.На скільки зрозуміло з точки зору ,то більшість навіть не уявляє , що можна щось вирішити без хабаря. Якщо вже брати загалом, то в нас в м. Луцьку прості пересічні люди та їх діти мають більше статків та майна, а ніж ті самі судді... Судді хоч зарплату отримують, але погодьтеся і від зарплати і податки платять...у них теж хворіють батьки, діти... і врешті теж люди...Ганьба хворому суспільству!!! Якщо вже почитати то давайте кожен з себе, чого ви не починаєте з базарників, як вони ведуть свій бізнес, як купляють незаконно рішення міської ради, давайте згадаємо так звану приватизацію так званих наших черепашок і скільки тоді поносили хабарів, і до речі самі носили… влада у вас цього не вимагала. А скільки платимо чи платили, щоб сину чи донці дали землю під забудову.? А про групи чорнобильські і інвалідські мовчу, скільки грошей занесли тим самим лікарям, які групи рішали через міську та обласну МСЕК. І давайте будемо чесними перед собою до кінця.. скільки діагнозів і хвороб Ви собі, шановні приписали, щоб вам дали ту саму групу по інвалідності.. Скільки заплатили хабарів, щоб Ваші магазинчики працювали майже нецілодобово))) До чого я веду, давайте на мить побудемо свідомими і чесними зі своєю совістю… а тоді тільки будемо тут клацати клавіатуру та ганити всіх і вся.
суд Показати IP 16 Жовтня 2015 09:49
хто фінансує такі акції? а фінансує їх Кремль, бо бажає повної дестабілізації в нашій країні. суддя якщо колись і брав "хабар" то тепер сповідався і Бог простив йому цей гріх. тому перезавантажувати судову систему не має потреби.
Анонім до суд Показати IP 16 Жовтня 2015 10:04
з твоїх слів, все що в державі дестабілізує- то кремль...Лікування потрібно робити зі своєї голови, тоді ніхто не буде ввижатись і будеш бачити реальність
реальність до анонім до Анонім Показати IP 16 Жовтня 2015 10:48
Не все робить Кремль, вчора маршрутка врізалась у дерево, Кремль до цього відношення не має. Але провокаційні акції протесту хтось фінансує, бо плакати потрібно видрукувати, опудало зробити і тд.. а це хтось фінансує!
ого до суд Показати IP 16 Жовтня 2015 13:19
...українці приречені......нажаль заздрісні, безжалісні, пихаті, сц*куни, але вважають себе чесними, добрими, героями! нажаль, саме зазрістю, пихатістю, боязливістю славяться нині українці! як ви чесні й працьовиті в робочий день та час ходите по місту з транспорантами, коли інші працюють та платять податки державі? відпустку взяли на новий "майдан" ? за що живете, чесні? де гроші на хліб берете, безробітні?
44 Показати IP 16 Жовтня 2015 10:05
коментар було видалено
активіст Показати IP 16 Жовтня 2015 10:05
Перезавантажте , звільніть усіх суддів . наберіть нових з яких : 25% працюватиме , 25 % калічитиме людей ,25% не витримає психічного навантаження та 25 % сяде за хабарі. Я за повне оновлення - це майбутнє країни яке доведе її вже до повного колапсу.
МВ Показати IP 16 Жовтня 2015 10:08
Пригадалось як у школі класна керівничка затіяла таке собі видовище: біля дошки поставила стілець і запрошувала по одній людині( по журналу) і кожен з однокласників говорив свою думку ,так сказати плюси і мінуси для врахування в житті.а душ у класі було понад тридцять.один присів,другий,третій і.....суд лінча закінчився з дзвінком на перерву.більша половина класу не сіла на той стілець,зате тих 5 чи 6 вислухали думку про себе всіх тридцяти....тому справедливо було б піти хоч би по тих самих, що стояли з транспорантами,хай би кожен розказав чи їздить пяний за кермом,за що він те кермо придбав,скільки заплатив ту чи іншу довідку і кому, скільки разів в лікарні платив щоб медсестра виписала аналіз крові без обстеження,хай би розказали підприємці за скільки вони товар в хмельницькому купляють,а різницю ми й самі вирахуємо...не приймайте того стільця,хай на нього присяде кожен . .. І хай той,що без гріха, першим кине каменя..
Корінний лучанин до МВ Показати IP 16 Жовтня 2015 11:32
... "а пригадалось", це з яких часів спогади? Це такий собі більшовицькмй прийом, яким користались щоб викопати більше інформації на замітку для занесення в особову папку, про яку навіть і не здогадувались. Класна, напевно , була таким стукачем.
я Показати IP 16 Жовтня 2015 11:05
от народ,ніби мавпи в зоопарку! все б палили і бігали по місту з плакатими зранку до ночі,аби не працювати і не досягти чогось в житті. Не перестаю дивуватись з наших людей
Корінний лучанин Показати IP 16 Жовтня 2015 11:11
Ну, опудало спалили , а судді і далі спокійнісінько будуть працювати на своїх посадах!!! Жодного призвіща суддів тут не названо, очевидно 100% , це є ШОУ, бо ніяких доказів тут не наведено, окрім загальних фраз що кожен день лунають у ЗМІ. Цей примітив уже набрид!
11 Показати IP 16 Жовтня 2015 11:11
..... які працювали за Януковича.....ці слова присутні при любому піарі.....при чім тут при кому вони працювали.....більшість працювала при всіх президентах.....людину оцінювати потрібно як фахівця.....а те що творив президент то при чім тут люди......теперішній теж он що вичворяє....так що ті що на таких акціях це дешеві безграмотні запроданці.....нормальна толкова людина на таке збіговисько не піде.....а на рахунок хабарів щоб судді не брали то не потрібно давати....
Філюка Показати IP 16 Жовтня 2015 11:30
Філюка на мило
Людмила Показати IP 16 Жовтня 2015 12:45
Ці люди колись заходили в суд і бачили його роботу? Чи вони коли небудь давали гроші судді, а може давали своєму адвокату чи слідчому?
Микола Показати IP 16 Жовтня 2015 19:52
На крадієві і шапка горить! чи то здуру чи божої волі.....!?? Біля міськрайоного суду на акцію не сподівано очікував одіозний суддя ющук, покурюючи папіроску, який був обпльований активістами за чисте довкілля. Один з тих хто причетний до п'яти ста законних сміттєзвалищ серед орних земель, "серед хліба!" Причетний до захоронення сміття в з аповідній зоні озера "світязь". Суддя ющук системно знищує здорове майбутнє своїх та наших дітей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus