USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку з'явиться алея троянд

25 Жовтня 2016 08:16
Невдовзі у Луцьку з'явиться алея троянд. ВОБО «Радість дитинства» реалізує однойменний еко-проект «Алея троянд» за фінансування Екоклубу (Рівне) та програми Активні громадяни від British Council. Локація алеї - проспект Волі, 31, 33, - повідомляє менеджер проекту Тома Бащук.

«У центрі Луцька є невеликий сквер з занедбаними газонами. В народі сквер має назву «Алея Троянд», хоча за моєї пам’яті там не було жодної квітки. Ми маємо на меті створити алею, яка відповідала б своїй назві «Алея Троянд» і започаткувати культуру озеленення та окультурення різних куточків міста», - розповіла заступник голови організації Лідія Кожевнікова.

Власне створення алеї - це: розміщення 14 арматурних арочних конструкцій на клумбах, висадка троянд, що плетуться, посів трави. Планується долучити небайдужих жителів міста для роботи над створенням алеї (посадка троянд), а також за доглядом за нею.

За анонсами події можна стежити на сайті та на сторінці у ФБ.

«Наразі погоджено всі питання та дозволи з владою для висадки троянд та встановлення конструкцій. Чекаємо фінального варіанту арок. Знаємо, що на сьогодні їх фарбують, то ж за кілька днів будемо скликати небайдужих до висадки майбутнього розарію!», - повідомляють представниці організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2016 08:51
Покрадуть!!!!!!!!!0
Gold Показати IP 25 Жовтня 2016 09:13
Той, хто спробує красти, пізд*юлєй відхопить!!!
Проектант Показати IP 25 Жовтня 2016 10:55
там буде встановлене відеоспостереження
кіндрат до Проектант Показати IP 25 Жовтня 2016 19:24
Вкрадуть і саме відеоспостереження
петя Показати IP 25 Жовтня 2016 19:28
"Планується долучити небайдужих жителів міста для роботи над створенням алеї (посадка троянд), а також за доглядом за нею." На посадці хтось пропіариться, а доглядати наступного року двірники ЖЕКу будуть? Вже на театральному майдані під каштанами активісти квітник посадили з казна-чого, де він.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus