USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У прокуратурі Волині переобрали членів консультативної ради. Склад

20 Травня 2016 18:54
У прокуратурі Волині сьогодні відбулося засідання консультативної ради – колегіального органу, створенного 2 роки тому задля налагодження ефективних взаємовідносин прокуратури області з інститутами громадянського суспільства.

Зважаючи на те, що строк повноваження членів попереднього складу консультативної ради завершився, її склад оновили.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

На сьогоднішньому засіданні члени ради обрали Голову ради. Ним став представник ГО "П"ята влада" Григорій Остров. Секретарем консультативної ради стала голова Волинської незалежної медіа-профспілки Оксана Швець.

Виступаючи перед членами ради, прокурор області Дмитро Чепіжак сказав, що прокуратура області зацікавлена в активній та дієвій роботі дорадчого органу й дослухатиметься до усіх громадських ініціатив, що стосуються діяльності органів прокуратури щодо утвердження верховенства права й захисту інтересів громадян і держави від неправомірних посягань.

Керівник прокуратури Волині та члени консультативної ради домовилися плідно співпрацювати, налагоджуючи ефективну співпрацю прокуратури й громадянського суспільства.

До відома громадськості:

Наказом прокурора області №82 від 17 травня 2016 року затверджено загальну чисельність та такий новий персональний склад Консультативної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus