USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Якщо твій янгол Йосипівна». Презентація книги у Луцьку

21 Травня 2015 16:48
Чергову книгу сучасного українського автора презентували в обласному центрі Волині.

Авторами акції, що відбулась цими вихідними, виступили активісти із Ініціативної групи ГО «Самопоміч».
Презентація книги «Якщо твій янгол Йосипівна» відбулась у приміщенні Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки під керівництвом Юлії Вусенко.

Автор книги - Ігор Зарудко, український письменник, поет, прозаїк, культурний діяч, який народився у Харкові. Був учасником багатьох регіональних, міжнародних фестивалів і семінарів, переможець всеукраїнського конкурсу поезії «Молоде вино».

У 2014 році кандидатуру письменника висунули на премію TOYP (в області культура). Окрім цього свого часу він здобув почесне звання найпопулярнішого харків'янина року. Організатор всеукраїнських та міжнародних фестивалів. Його поезії перекладені німецькою.

Власне враження від твору «Якщо твій янгол Йосипівна» висловив і відомий український співак Олег Скрипка: «Прочитав «Якщо твій янгол Йосипівна» із задоволенням. Зарудко робить фундаментально важливі речі. Створення сучасної, легкої, соковитої української мови, не побоявся б сказати, – це питання стратегічне. Та й тонкий авторів гумор не залишає байдужим», - зазначив музикант.
«Це - книга, що читається на одному подиху. Радію з того, що нарешті ми маємо змогу насолоджуватися сьогоденним українським словом ще й з такою повноцінної порцією гумору», - своєю чергою додає громадська активістка Юлія Вусенко.
До слова, під час презентації відбулась цікава дискусія про сюжет книги, про героїв, про історії, які описані в книзі і які дійсно відбувались з реальними людьми. Автор зачитав деякі уривки цих історій, які є досить кумедними та цікавими. Але окрім змісту книги у відвідувачів презентації було чимало запитань, які стосувались підготовки книги до друку, подальших планів автора, обговорили письменницьку та видавницьку кухню.
На завершення заходу, всі охочі отримали книгу з автографом автора, а також мали змогу у книзі Ігоря Зарудки лишити свій коментар стосовно вражень від презентації та книги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus