USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Дошку ганьби» з волинськими регіоналами забрала міліція

13 Лютого 2014 16:21
«Дошку ганьби» Партії регіонів у Володимирі-Волинському екстрено «конфіскувала» міліція. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Лише чотири години простояла «дошка ганьби» з фотографіями місцевих депутатів-«регіоналів» у центрі Володимира-Волинського, після чого вона була конфіскована міліцією.

«Дошка ганьби», яку встановили 13 лютого, викликала широкий резонанс у жителів міста. Перехожі активно передавали інформацію про «героїв-регіоналів» один одному. Однак, така пильна увага громади до своєї персони не сподобалася одному з депутатів. Як згодом вдалося з’ясувати у правоохоронців, ним виявився Максим Клим’юк – депутат Володимир-Волинської міської ради, член Партії регіонів.

За його заявою у центр міста приїхала слідчо-оперативна група, яка не знала як діяти в даній ситуації і на якій підставі якнайшвидше прибрати з центру міста «дошку ганьби».

Упродовж майже двох годин міліціонери вирішували, що робити. У Сергія Коби - помічника народного депутата України від ВО «Свобода» Євгена Мельника, власністю якого і є «дошка ганьби», намагалися взяти пояснення і примусити забрати стенд, який не давав спокою «регіоналу». Після відмови давати пояснення та прибрати «дошку ганьби» міліціонери склали протокол про вилучення і швидко покинули місце події, прихопивши стенд із собою. Перехожі громадяни засуджували дії правоохоронців і вимагали повернути фото «регіоналів» на місце.

У голови Володимир-Волинської міської організації ВО «Свобода» Сергія Коби представники громади наполегливо просили виставляти таку «дошку ганьби» щодня, щоб місто знало своїх «героїв» в обличчя.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
порада міліції Показати IP 13 Лютого 2014 17:25
Щн треба було прибрати в "козу" тих дурнуватих, що її поставили. Громадськість просила, громадськість обурювалася - совість мали б брехати. Хто обурювався, і хто просив? Було близько 8-10 перехожих і все. Брехуни!
порада хруню до порада міліції Показати IP 13 Лютого 2014 18:27
Іди працюй холуй за шмат гнилої ковбаси.
З Княжого Показати IP 13 Лютого 2014 17:31
А 10 перехожих то не громадскість, т о по вашому котята. Вчи зоологію лузер.
Петрович Показати IP 13 Лютого 2014 18:03
Дошку ганьби надрукувати і розвісити в людних місцях, з адресою ненависних ленінців регіоналів. А там нехай люди вирішують долю покидькив!
Тролякидоср...ки Показати IP 13 Лютого 2014 18:26
Дуже характерні мусорські пики. Де вони беруть таких? - А народ, звичайно, "підтримує" злодюг, які його обкрадають і мусарню, що стереже награбоване.
В. Вірастюк до Тролякидоср...ки Показати IP 13 Лютого 2014 21:04
До речі характерна мусорська "пика", яка на фото зліва - це характерна свободівська "харя". Дійсно, де ж такі беруться?
!!!! Показати IP 13 Лютого 2014 22:17
Люди, як ви можете судити їх через політичні вподобання? що за маразм?? краще оцінюйте те, що вони зробили та скільки вони зробили для міста, та молоді загалом.!!!
Тільки так Показати IP 13 Лютого 2014 22:22
Людина, яка боїться нападу на себе - створює захисну реакцію..... в цьому випадку "СВОБОДА" зробили свій крок...... але даремно!
Свободівцям НЕ вірю Показати IP 13 Лютого 2014 22:40
Таку «Дошку ганьби» варто зробити і для свободівців. Вітіва в обнімку з засудженим хабарником "депутатом" Вікторовим. Брав хабарі з вбитих горем родичів померлих на кладовищі, за поховання! Мерзотники.
Лучанин Показати IP 13 Лютого 2014 23:25
Не завадить зробити ще «дошку ганьби» для депутатів грибів-григоренків від "Батьківщини", як земельних махінаторів з земельними ділянками Луцької громади.
Я Показати IP 13 Лютого 2014 23:36
Я так бачу в кожного є притензії до тієї чи іншої партії. То чому ж обси*ати лише членів партії регіонів?
знавець Показати IP 13 Лютого 2014 23:39
хочу сказати що міліціонерам не було куди діватись після вказівки зверху . і хочеш заберай дошку а хочиш звільняйся . ганьба владі ганьба міліції
Сергій Осійчук Показати IP 14 Лютого 2014 00:38
а чому народні обранці так бояться, щоб люди дізналися хто їх представляє у місцевій раді? невже є чому?
Я Показати IP 14 Лютого 2014 05:55
Дізнатись хто представляє не бояться, а не людяно виставляти фото в крові, давати адреси родичів, щоб їх всяка наволоч цькувала. Давайте вивісіть адреси шиби, бондаря - хочеться подивитися на їх скромні хатинки.
пораді хруню від пор Показати IP 14 Лютого 2014 08:37
Я-то працюю, за заробітну плату працюю, яку платить мені держава, і чесно виконую свою роботу, не краду і на мітингах грошей не заробляю. А ти, холую, живеш, мабуть. за подачки від своїх покровителів, і купляєш за них собі гнилу ковбасу, бо більше не платять - собі притирюють, а тебе, козла, використовують для масовки на своїх зібраннях. То хто з нас холуй?
НЕЛУЧАНИН Показати IP 14 Лютого 2014 21:24
що голубці , страшно ? памперси купіть
Назар до НЕЛУЧАНИН Показати IP 15 Лютого 2014 08:12
Про цих людей ви знаєте все! Але чому ж ви не підписуєте свої коментарі? за спиною їхньою ви можете все говороти, а в очі і слова не скажете! і за тею спиною ви завжди будете залишатися, а вони будуть попереду!!!
Яяяя Показати IP 15 Лютого 2014 15:13
Відповідно до конституції України, а саме розділу 2 статті 32 ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини. Кожний громадянин має право знайомитися в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, установах і організаціях з відомостями про себе, які не є державною або іншою захищеною законом таємницею. Кожному гарантується судовий захист права спростовувати недостовірну інформацію про себе і членів своєї сім'ї та права вимагати вилучення будь-якої інформації, а також право на відшкодування матеріальної і моральної шкоди, завданої збиранням, зберіганням, використанням та поширенням такої недостовірної інформації. Персональні дані поділяються на загальні (запис зображень (фото, відео)), і "чутливі" (політичні погляди). Тому підстави для вилученя дошки у них були!!! Думаю, що Максим Клим'юк вчинив правильно, адже він захистив свої права, та права людей, яких фото висіло поруч!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus