USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Партія регіонів «плодить зрадників»?

10 Лютого 2014 08:52
Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман прокоментувала інформацію про можливе створення членами партії демократичної платформи проєвропейської орієнтації (так званої «групи Тігіпка»). Про це

повідомляє «УНІАН».


На питання, чи увійде нардеп в "Демократичну платформу", якщо така буде створена в парламенті, Герман відповіла, що "Партія регіонів не має наміру плодити зрадників".

Зазначимо, у фракції Партії регіонів сформувалася група із, щонайменше 30 депутатів, яка «готова діяти врозріз з генеральною лінією Януковича-Медведчука».

Про це у своєму блозі на Українській правді написав народний депутат від «Батьківщини» Андрій Шевченко. З його слів, «лідером цієї групи називають Сергія Тігіпка».

Ганна Герман з приводу цього пригадала історію з демократичної платформи в КПРС.

"Треба згадати, чим закінчилася історія з Демплатформою в КПРС: її ініціатори стали банкірами-мільярдерами. А ті, хто повірив їм, були обмануті і обкрадені. Партія регіонів - міцна і згуртована команда. Ми здатні перемогти нинішні тимчасові труднощі. Ми не будемо плодити зрадників. Зрадників України у всі часи вистачало. І завжди вистачало послідовних людей, які залишалися зі своїми однодумцями і в успіхах, і у викликах. Ми разом командою подолаємо труднощі, які спіткали Україну і народ", - сказала Герман.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
правда Показати IP 10 Лютого 2014 10:39
А що ще Шевченко може сказати?:) А чого тоді його дружина працює на провладному каналі Інтер?:) Там де платять то туда і пруть?!:) То нехай влаштує дружину на Громадське або 5-й кАнал, 24-й... Нехай на себе подивляться, а потім когось повчають!:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus