USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У «Опоблоці» розкол? Рабіновича обізвали «зрадником»

29 Липня 2017 23:11
Народний депутат від «Опозиційного блоку» Микола Скорик назвав нардепа Вадима Рабіновича «донощиком» і «зрадником».

Про це Скорик написав на своїй сторінці соцмережі Facebook, пише Вголос.

«Зрадник і перебіжчик Рабінович став донощиком. Сьогодні він сам повідомив, що доніс владі, якій служить, на народного депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна, якому завдячує своїм мандатом депутата. Після переходу Рабіновича на службу влади він добре заробив (мова може йти про придбання землі на острові Сен-Мартен, - ред.). Його стало хвалити СБУ. А тепер Рабінович доніс владі в майже рідне йому СБУ на колегу по опозиції. Загалом, підлість персонажа не має меж», - написав нардеп.

Раніше блогер Дмитро Палагнюк з посиланням на французьке телебачення повідомив, що Рабінович домовлявся про купівлю земельної ділянки вартістю 12 мільйонів доларів на острові Сен-Мартен (Франція). Рабінович в свою чергу заявив, що інформація є неправдивою. За його словами, «фальшиву інформацію» нібито розповсюдила прес-служба нардепа від «Опоблоку» Сергія Льовочкіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 29 Липня 2017 23:56
Режисура слабенька. Давно відомо що на базі Ж*ПОблока створюють дві політсили, які так і залишаться прихвостьнями путлера і зрадниками України!!!
Українка Показати IP 30 Липня 2017 09:33
Він взагалі г*ндон
правда в тому до Українка Показати IP 30 Липня 2017 11:57
що хтоб а вірніше що б з оппоблока не вилазило, все воно ла*но і г*ндони, і це ще дуже мягко сказано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus