USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У «Самопомочі» можуть конфіскувати кошти, - НАЗК

7 Квітня 2017 17:37
Національне агентство із запобігання корупції виявило порушення при отриманні партією «Самопоміч» внесків від фізичних осіб.

Про це повідомляють Українські Новини.

В ході засідання НАЗК затвердило висновок про результати аналізу фінансового звіту «Самопомочі» за 4-й квартал 2016 року, згідно з яким внески до фонду партії відбувалися з порушеннями.

«Прийшли фізособи і зробили внески готівкою близько 120 тис. грн. Принесли в офіс Київської обласної організації, їм видали корінець, що взяли гроші, і вже сама партія внесла їх на свій рахунок», - повідомив співрозмовник агентства в НАЗК.

Згідно з законом, людина, яка робить внесок, повинна здійснювати його через банк, де у неї візьмуть паспортні дані та ідентифікаційний номер.

НАЗК складе протокол за порушення порядку надання внеску в підтримку політичної партії.

Тепер «Самопомочі» загрожує штраф і конфіскація внеску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus