USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В УКРОПі немає розколу, як би цього не хотілося Кремлю

7 Жовтня 2016 20:58
Відсутність Геннадія Корбана і Бориса Філатова на з’їзді партії УКРОП – не свідчення розколу, а радше видача бажаного за дійсне країною-агресором та тими, кому вигідна відсутність єдності в політсилі.

Про це повідомив голова облради, член президії політради партії УКРОП Ігор Палиця під час програми «Протилежний погляд» у прямому ефірі каналу «Нова Волинь» сьогодні, 7 жовтня.

Так, він прокоментував те, що на з’їзді партії УКРОП не були присутні двоє членів президії політради УКРОПу Геннадій Корбан та Борис Філатов. Сайт «Страна.UA» побачив у цьому розкол партії. Натомість Ігор Палиця зауважив, що є об’єктивні причини їх відсутності. Так, Борис Філатов готувався до сесії Дніпровської міськради, а Геннадій Корбан – перебував на лікуванні в Ізраїлі.

Натомість вищезгадане видання, зі слів Ігоря Палиці, фінансує втікач-регіонал, колишній очільник Міністерства доходів і зборів Олександр Клименко. Тож, твердження про «розкол» партії - радше бажання Кремля, який бачить в цій молодій політсилі потенціал до змін у країні.

«Може, є внутрішні розходження в баченні деяких речей, але це добре. Бо коли всі одноголосно погоджуються, коли суцільний «одобрямс» – це партія однієї людини. А УКРОП такою не є, адже в новому статуті вказано, що первинна організація може зняти двома третинами голосів керівника республіканської, а керівники республіканської не можуть зняти керівника «первинки», - наголосив він.

ЧИТАТИ ЩЕ: Замість економічних законів, діючий парламент приймає більшість популістських законів та обслуговує керівництво держави, - Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 7 Жовтня 2016 22:48
Они думают, что в Кремле кто нибудь знает, что такое укроп? Ну разве что растение!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus