USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В УКРОПі – новий голова політради

13 Травня 2016 17:32
Політрада партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП» обрала голову. Головою політради став народний депутат Тарас Батенко.

Про це повідомляє прес-служба УКРОПу.

Відповідне рішення ухвалили 13 травня в Києві. За нього проголосували 23 із 31 члена політичної ради УКРОПу. Обрання Тараса Батенка підтримав і Геннадій Корбан, який перебував на Skype-зв'язку. Питання про переобрання голови політради вніс на розгляд Денис Борисенко, який тимчасово виконував ці функції з січня 2016 року.
Рішення про обрання Тараса Батенка набуде чинності після проведення 8-го з'їзду політичної партії УКРОП, який, за рішенням політради, відбудеться 19 травня в Києві. На ньому будуть висунуті кандидати від партії для участі в проміжних виборах до Верховної Ради України.

Довідка:

Тарас Батенко народився 20 червня 1974 року у Львові. Народний депутат України VIII скликання. Кандидат політичних наук. Член наукового товариства ім. Т. Шевченка. Автор низки книг, присвячених національно-визвольним змаганням України XIX-ХХ ст., відродженню Галичини та національної Церкви, політв'язням Богдану та Михайлу Гориням, Івану Гелю. Закінчив Львівський державний університет ім. І. Франка (історичний факультет, кафедра політології). Є автором політичного портрету Володимира Путіна з гострою критикою авторитарного режиму в Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus