USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

23 округ: порушення під час голосування

17 Липня 2016 09:49
На низці дільниць звіряє паспортні дані та працює зі списками одна людина. А в одному з сіл бюлетні видавали мешканцям без паспорту.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

ЧИТАТИ ЩЕ: 23 ОКРУГ: ДЕНЬ ВИБОРІВ. ТРАНСЛЯЦІЯ

На частині дільниць звіряє паспортні дані та працює зі списками одна людина, що є грубим порушенням процедури. Зокрема, йдеться про село Прилісне Маневицького району.

В селі Омельне Ківерцівського району частині виборців бюлетні видали без паспорту.

Нагадаємо, сьогодні, 17 липня в Україні з восьмої години ранку по 20.00 проходять проміжні вибори до Верховної Ради у семи мажоритарних округах.

Вибори проходять в округах №23 (Волинська область), № 27 (Дніпро), №85 (Івано-Франківська область), №114 (Луганська область), №151 (Полтавська область), №183 (Херсон) та №206 (Чернігів).

В округах оберуть депутатів замість тих, хто вибув. Зокрема, Ігор Єремеєв помер ще минулого літа, ще двох призначили міністрами: Ігоря Насалика і Тараса Кутового та обрали мерами міст: Бориса Філатова та Владислава Атрошенка.

А ще двоє - Юрій Гарбуз та Андрій Гордєєв - пішли працювати губернаторами.

У ЦВК вже заявили, що голосування на проміжних виборах почалося вчасно і триває у штатному режимі, - інформує ВВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus