USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

71-й день народження став для Дональда Трампа одним з найважчих

19 Червня 2017 08:44
День народження президента США Дональда Трампа почався зі звістки про стрільбу по конгресменах. Потім проти нього відкрили розслідування, а конгрес ухвалив нові санкції проти Росії і позбавив президента права скасувати їх. У день народження доля випробовувала Трампа так, що його правління уже порівнюють з телесеріалом, нові оберти якого можуть позначитись і на українській ситуації.

Перший день народження Дональда Трампа на посаді президента США не видався яскравим і радісним. Святкову вечірку довелося скасувати через останні події у Вашингтоні, йдеться в сюжеті ТСН.

Там напередодні чоловік відкрив стрілянину і поранив конгресмена від Республіканської партії. Тому вечірку, на яку до Сполучених Штатів прилетіли зі Словенії батьки дружини Трампа, колишньої моделі Меланії, довелося скасувати: замість святкового келиха на галявині, Трамп із дружиною пішли в лікарню, де навідали свого пораненого однопартійця.

Своє 71-ліття президент США відзначає з найнижчим за всю історію США рівень підтримки населення – менше 35%. Майже половина опитаних американців бажають йому імпічменту. Під Білий дім американці принесли святковий торт у вигляді російського прапору з написом "Хай жодна твоя мрія не здійсниться!". Також для Трампа придбали квиток "Аерофлоту" на рейс Вашингтон – Москва. Президент подарунки проігнорував.

Не додало святкового настрою Трампові й розпочате проти нього чергове слідство. Главу держави підозрюють у протидії правосуддю. На звинувачення американський лідер традійно реагує через Twitter: "Ви бачите найбільше полювання на відьом в американській політиці та історії!".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Думка Показати IP 19 Червня 2017 09:16
А чого тут дивного? Рано чи пізно країна, яка знищить все довкола через відсутність інших жертв мусить взятися сама за себе, інстинкти то залишаються. Початок їх кінця. Шкода що попкорн дорожчає.
Петро до Думка Показати IP 19 Червня 2017 19:34
Та вже їх "кінця" чекав совок 70 років..., та "почив в бозі".. Тепер кінця чекають вже кацапи: "ну вот-вот"... Самому не смішно? Як обрали Трампа, то й самі привернути і питати нівкого не будуть. Це наші як лайно в оболонці, то до шМєркєль, то до ху@ла..., то в Європу, то в ТС.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus