USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Roshen закриє кондитерську фабрику у Липецьку

20 Січня 2017 11:04
Корпорація Roshen прийняла рішення зупинити виробничу діяльність Липецької кондитерської фабрики (Росія).

Таке рішення прийнято з економічних і політичних причин, повідомили в прес-службі корпорації, пише liga.net.

"ЕП" у прес-службі компанії підтвердили, що консервація виробництва Липецької фабрики Roshen запланована на квітень 2017 року.

Як повідомлялося раніше, арешт майна Липецької кондитерської фабрики, накладений слідчим комітетом РФ в рамках порушеного кримінального провадження, зробив продаж фабрики неможливим.

У Roshen відзначають, що, починаючи з 2013 року, виробництво продукції на Липецькій кондитерській фабриці скоротилося в три рази.

Причиною тому стало і різке зниження асортименту після необґрунтованої заборони Росспоживнаглядом у 2013 році імпорту української продукції Roshen на територію РФ, і активна дискредитація діяльності фабрики в російських і українських ЗМІ, і тиск органів влади в регіонах на торговельні організації через продажі продукції Липецької кондитерської фабрики, і зниження загального рівня купівельної спроможності населення.

Також підкреслюється, що в зв'язку зі спадом виробництва на фабриці постійно проводилися масові скорочення персоналу.

Як повідомлялося раніше, у Roshen заявили, що Путін не дає їм продати Липецьку фабрику.

Нагадаємо, 27 жовтня президент Росії Володимир Путін заявив, що фабрика "Рошен" у Липецькій області, яка належить президентові України Петру Порошенку, продовжує працювати, незважаючи на певні труднощі.

Як відомо, президент Петро Порошенко, всупереч заявам, досі не передав свої активи у траст, однак почав реструктуризацію своїх активів Roshen, створивши для цього три офшорні компанії.

Як відомо, у січні 2016 року Петро Порошенко заявив, що передав свою частку "Рошен" у незалежний "сліпий" траст під управлінням іноземного банку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 20 Січня 2017 11:25
І хто в це повірить? Знову якась брехня
Волинянин Показати IP 20 Січня 2017 11:41
Я не зрозумів , з цього приводу нам плакати чи радоватися ....???
Штаб до Волинянин Показати IP 20 Січня 2017 11:53
Звичайно радіти. Пєтя починає виконувати свої обіцянки які давав в ході передвиборної програми. Правда в часі воно все трішки розтягнулось. Але навіть такими темпами воно не може не радувати: десь за років 10 він продасть свій бізнес, через років 50 закінчить АТО, років через 400 ми отримаєм безвіз, а там дивись за яких тисячу-дві років і станемо повноправними членами євросоюзу. А, ще долар по 10 буде, теж обіцяв - тільки не уточнив чого - 10 гривень чи 10 кг 500-гривневих купюр, але ж то таке. Процес пішов так сказать))
123 Показати IP 20 Січня 2017 15:56
Обещать не значит жениться..
українець Показати IP 20 Січня 2017 18:13
Брешуть!!!!
Лучанин Показати IP 21 Січня 2017 20:26
Багато Українських компаній позакривали свої виробничі процеси, і не випускають продукції в країні агресора і взагалі відмовились працювати з даним ринком і зосередилися на європейському ринку, а наш нинішній президент нарешті надумав продати і відмовитися працювати з РФ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus