USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Автозаводу перевірка ввижається, - прокуратура

30 Травня 2012 19:46
Прокуратура Волинської області жодних перевірок ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» не проводить.

Про це 30 травня заявили у прес-службі прокуратури Волині.

У повідомленні йдеться: «На адресу прокуратури надійшли скарги представників міжнародної громадської організації «Дім Свободи Україна», асоціації міжнародних автомобільних перевізників України та Львівської обласної організації «Асоціація вільних профспілок автотранспортників України» з приводу порушення ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» чинного законодавства щодо сплати податкових, митних та страхових платежів, недотримання правил пожежної безпеки та охорони праці при здійснені автовиробництва, виготовлення автобусів, які не відповідають держстандартам та створюють небезпеку для учасників дорожнього руху».

«Враховуючи те, що зазначені обставини органами контролю не досліджувались, скарги для здійснення перевірок скеровані останнім», - зазначає прес-служба прокуратури.

«Наразі органами прокуратури Волинської області перевірки діяльності ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс» не проводяться», - переконують правоохоронці.

Нагадаємо, прес-служба корпорації «Богдан» заявила, що прокуратура Волині 30 травня розпочала перевірку ДП «Автоскладальний завод №1» компанії «Богдан Моторс». «Корпорація «Богдан» висловлює занепокоєння свавіллям прокуратури Волинської області, яка сьогодні розпочала безпідставну та незрозумілу перевірку ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс», - йдеться у заяві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Правдолюб Показати IP 30 Травня 2012 21:03
Не пойму,почему нельзя проверять автозавод? Тем более если ВСЕ там нормально чего бояться? Или есть чего бояться? В свое время на завод не пускали проверкой налоговиков,теперь-прокуратуру.Возникают вопросы
Правдолюб Показати IP 30 Травня 2012 21:14
Не пойму почему нельзя проверять автозавод? Что,он не такое предриятие как другие?
Стальо Показати IP 31 Травня 2012 08:26
НКВС
Микола Теремнівский Показати IP 31 Травня 2012 09:05
Бач, злякались! Ще б психіатрів залучили до команди перевіряльників, щоб визначили адекватність конструкторів-виробників незграбних "рогатих крокодилів", що по Луцьку повзають. А ЛПЕ шалені кошти сплатило за ці потвори!
Васька до Микола Теремнівский Показати IP 31 Травня 2012 11:30
Коля трололо)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus