USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Азаров готовий застосувати силу проти провокаторів

21 Січня 2014 23:23
Прем'єр-міністр України Микола Азаров в інтерв'ю російському телеканалу заявив, що влада готова застосовувати силу проти провокаторів.

На думку чиновника, якщо провокатори не зупиняться, владі доведеться застосувати силовий сценарій припинення сутичок у центрі Києва.

"Якщо провокатори не зупиняться, то у влади не залишиться жодного іншого виходу, як застосувати передбачену законодавством силу", - сказав Азаров в ефірі каналу "Россия-24", - повідомляє ТСН.

Однак, в той же час, глава українського Кабміну висловив надію, що "здоровий глузд все ж таки переможе".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 22 Січня 2014 00:05
....і якомога швидше!!!
321 до 123 Показати IP 22 Січня 2014 01:27
Шоб ти здох якомога швидше
БОГДАН Показати IP 22 Січня 2014 07:50
Похоже, .без застосування сили влада не зможе обійтися. Майдан,якби не великі гроші опозиції ,давно б протягнув ноги та мирно закінчив би своє =геройське =існування. В інтернеті з*явились повідомлення ,що сотні,якщо не тисячі, кримських татар виїздять автобусами до Києва,.а це вже зовсім інший розвиток подій.Справа в тому ,що радикально налаштовані активісти кримсько- татарських організацій мають досвід протистояння із міліцією Криму , підтримують зв*язки,як це не дико звучить, із міжнародними мусульманськими терористичними організаціями.Доречі,кримські татари вже давно присутні на Майдані-жарять шашлики із баранини та пригощають протестувальників.Про це показували по телебаченню. Хоча справа шашликами, безумовно ,не обмежується .Кримські татари часто виступають інструкторами по підготовці бойовиків Майдану,вчать їх силовим методам протидіяти міліції,чим криміналізують і так складну ситуацію в Києві.Чим довше влада буде бездіяти ,надіятсь, що Майдан сам розсосеться ,тим складніше буде виправляти ситуацію та наводити порядок у столиці у майбутньому.
Лучанин Показати IP 22 Січня 2014 07:51
Самий головний провокатор - Янукович. Лукашенко правильно сказав, до чого призводить, коли діти Президента займаються бізнесом! Вся "сім’я" погрузла в бізнесі за рахунок співгромадян.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus