USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

«Батьківщина» обговорить питання виключення Савченко з фракції, - Тимошенко

12 Грудня 2016 23:12
«Батьківщина» на засіданні фракції обговорить питання можливого виключення з фракції народного депутата Надії Савченко.

Про це в ефірі одного з телеканалів заявила голова фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко, - повідомляє Хвиля.

«Савченко може планувати своє життя і свою політичну діяльність так, як вважає за потрібне. У неї з партією «Батьківщина» нічого спільного немає. Сьогодні ми вирішили, що збираємо фракцію буквально в перший день парламентського сесійного тижня. Ми прийняли рішення зібрати фракцію, запросити Надію Савченко і з нею обговорити всі ці речі і прийняти рішення », - зазначила вона.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про намір Савченко розпочати самостійну політичну кар'єру. Декілька днів тому стало відомо, що нардеп і колишня бранка Кремля таємно відвідала Мінськ, де зустрілася з ватажками терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР". Зустріч Савченко з ватажками терористів в присутності представників ФСБ була присвячена питаню обміну полонених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 12 Грудня 2016 23:22
важко назвати політиком особу, яка називає людьми потвор плотницьких та інших, які стоять на чолі бандитських угрупувань під назвою ЛНР та ДНР вбивають без суду і слідства і катують людей. як на мене , то я із савченко навіть за один стіл не сяду
Анонімом говорити ле Показати IP 13 Грудня 2016 00:12
Коли усі продажні, а вільних у нас немає, ЗМІ з усіх сторін обливають брудом Савченко, це заставляє задуматись чому ж і Рашка ні наші пани олігархи так бояться цю жінку?
Українець Показати IP 13 Грудня 2016 05:35
с*ка
34 Показати IP 13 Грудня 2016 07:16
Посадити її до в'язниці за зраду державі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus