USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Батьківщина молода» організувала свято для дітей. ФОТО

1 Червня 2011 17:06
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей Волинська обласна громадська організація «Батьківщина молода» запросила маленьких лучан на свято. У рамках його програми відбувся конкурс «Малюнок на асфальті», у якому взяло участь понад п’ятдесят хлопчиків та дівчаток.

«Цей день - не тільки веселе свято для дітвори, а й нагадування громадськості про потребу дотримання прав дитини, суспільству – про створення умов для формування гармонійної особистості», - сказав голова волинської «Батьківщини молодої», депутат обласної ради В’ячеслав Рубльов.

«Тому наші активісти прагнули акцентувати увагу на турботі, якої діти так потребують, хотіли під час свята об'єднати позитивними емоціями луцькі родини. Адже хлопчики й дівчатка щасливі, коли тато й мама поруч, коли в домі панує злагода і любов», - додав Рубльов.

Організатори свята відзначили переможців конкурсу «Малюнок на асфальті» призами. Радість творчості з маленькими художниками розділили їхні батьки, дідусі й бабусі, старші братики й сестрички. Всі, хто відгукнувся на запрошення «Батьківщини молодої» прийти на свято, звеселявся під відомі дитячі мелодії. Гарним доповненням до веселого настрою стало солодке морозиво та повітряні кульки.
Голова Волинської обласної організації громадської молодіжної організації «Батьківщина молода» В’ячеслав Рубльов повідомив, що акції до Міжнародного дня захисту дітей триватимуть ще протягом тижня: в районах області «молодіжка» «Батьківщини» відкриватиме дитячі майданчики, організовуватиме конкурси та свята для маленьких волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Громадянин Показати IP 1 Червня 2011 17:58
Молодці, що займаються добрими справами, так тримати.
Гість* Показати IP 1 Червня 2011 20:31
так, але чомусь роблять так лише пафосно та піарячись...
Сергій Показати IP 1 Червня 2011 20:47
проснулись, значить скоро вибори
Апача. Показати IP 1 Червня 2011 22:22
Славік завжди знав шо робити, як робити і з ким робити. Молодці. Респект як то в нас кажуть.
Правда Показати IP 2 Червня 2011 09:02
А де Назарук? Він же голова міської молодіжки... Да!!!! не позаздриш Рубльову!!!!!
Луцький Показати IP 2 Червня 2011 11:48
Молодці, що роблять для дітей свято. А в чому пафос і піар не розумію??? Добра справа є добра справа. Що проведений захід висвітлений в ЗМІ, так всі заходи до дня дітей висвітлюються. І немає тут ніякого політичного забарвлення.
Вячеслав Рубльов Показати IP 2 Червня 2011 12:03
Сергій Назарук приймав безпосередню участь в організації даного заходу, якщо когось немає на фото це не означає, що людина не працює.
Сторонній Показати IP 2 Червня 2011 12:20
Любі друзі, ну припиніть ви себе хвалити в анонімних коментарях! Ну це так наївно і по-дурному, шо просто нема слів! Ну невже ви думаєте, що інтернет читають такі люди, які ЩИРО писатимуть: "молодці, що займаються добрими справами, так тримати". Ну вже як хочете створити видимість, шо на ваші недолугі, беззмістовні і безпомічні піар-заходи хтось ведеться - так хоч коментарі креативніші пишіть. А то - ні ума ні фантазії... Хоча... Якщо ви не додумалися справді цікавий піар-захід провести, то куди вам до креативних коментарів. Лузери, короче. Бовдури, недалекі, провінційні, селюцькі недополітики
Луцький до Сторонній Показати IP 2 Червня 2011 14:17
Да в цьому коментарі відчувається рука штабного працівника партії, але всі ці "компліменти", які ви роздали молодим людям принижують більше вас. Просто ви зачерствіли в своїх партійних іграх і все сприймаєте однобоко, просто гидко.
Сторонній до Луцький Показати IP 2 Червня 2011 14:30
"Компліменти" я роздавав тим, хто придумав провести усю цю показуху. Усі нормальні і мислячі люди розуміють, що це робиться не для того аби "нагадати суспільству про потребу захищати дітей", а для того, щоб потім якусь ймовірну прихильність сторонніх людей, викликану такою турботою, конвертувати у голоси виборців. Що - цинічно і неморально. А форма реалізації цього - наївна і тупорила до болю в зубах. До партійних ігор жодного відношення слава Богу немаю,і вважаю усіх політиків однакового лицемірними і підлими. А наших мєсних "недополітиків" - ще й тупими і обмеженими. Як тих, хто у Батьківщині, так і тих, хто у партії нашого Зека-Гаранта.
Андрій до Сторонній Показати IP 2 Червня 2011 17:08
Якщо ви такий сторонній то чому ваших коментарів немає на інших повідомленнях про акції присвяченню Дню захисту дітей? Чи не такий сторонній?
просто мама Показати IP 2 Червня 2011 17:35
Була з дітями на цьому святі і ніякої пропаганди там не було, а хлопцям дякую, що це зробили. В нас на 40 мало що відбувається, тому хай проводять, можна і частіше :-))
Сторонній до просто мама Показати IP 3 Червня 2011 08:49
Браво, уже краще. Від імені мами - це вже хоч якийсь креатив )))
Луцький Показати IP 2 Червня 2011 17:41
Свою думку про вас Сторонній не змінив, точно штабіст якщо не регіонал то свободівець. А може ви шкодуєте, що не встигли з своїми партійними прапорами прибігти і попіаритись ))
Сторонній до Луцький Показати IP 3 Червня 2011 08:48
Та не міняйте собі на здоров"я )))))) Аби було цікавіше, скажу, що я штабіст Прогресивної соціалістичної партії. І моє прізвище починається на букву М
Фаня Показати IP 3 Червня 2011 11:53
Праздник детям сделали? Сделали. Дети довольны? Довольны. Так какая разница какая партия делала и для чего. Пусть каждая делает, тогда на улице будет больше радостных и улыбающихся детей. Ребята постарались, спасибо им.
Сторонній до Фаня Показати IP 3 Червня 2011 12:43
Да не было бы разницы, если бы об этом не кинулись всем рассказывать. А так - это лицемерие чистой воды
Луцький Показати IP 3 Червня 2011 15:42
Ого ви ще тут пишете, однозначно Сторонній зацікавлено особа, тим більше, що в інших статтях до дня захисту дітей ви нічого не пишете, а тут фонтан бруду розпускаєте. Не соромно? Хоча який у вас сором, лицимірство, брехня і підлість ((
Сторонній до Луцький Показати IP 3 Червня 2011 15:59
Та я інших і не читав. Цю - і то випадково. Мамою клянуся )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus