USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Батьківщина» проти новоспеченого почесного волинянина

3 Вересня 2013 12:10
Під час другого пленарного засідання 20 сесії обласної ради голова Володимир Войтович зачитав указ Президента України, яким генеральному директорові «Ратнівського молокозаводу» Анатолій Дудіку присвоєно почесне звання – заслужений працівник промисловості України.
Депутат Валентина Блінова обурилася таким рішенням: «Хто зробив подання? Завод, а це з вини директора, заборгував мешканцям села Сьомаки Старовижіського району 17 тисяч гривень. Вже минув рік. Найстаршій здавачці молока – 76 років. Їй заборгували – понад 3 тисячі гривень».
«Я думав, що часи анонімок минули. Ця людина – технар, вона відродила підприємство. І він заслужив звання заслуженого працівника промисловості. Я зробив подання», − відповів Борис Клімчук.
«Але запит прозвучав, я поставлю на голосування», − резюмував голова облради Володимир Войтович. Оскільки запит прозвучав з уст депутата від фракції «Батьківщина» – більшість його не підтримала, в принципі, як і усі інші запити опозиційників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Факт Показати IP 3 Вересня 2013 12:38
Таким чином Клімчук (разом з продажною більшістю) ОДОБРИВ не виплату людям коштів за здане молоко.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus