USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Битва популістів: Ляшко проти Тимошенко

20 Листопада 2016 20:29
Між лідерами популістських партій наростає конфлікт: Олег Ляшко (Радикальна партія) звинуватив Юлію Тимошенко (Батьківщина) у спробі використовувати його однопартійця для дестабілізації ситуації в Україні, а потім зажадав позбавити її громадянства, - пише Новое время.

Ляшко, Тимошенко, Шухевич, імпічмент Порошенко і бійка

15 листопада Ляшко зірвав виступ з парламентської трибуни свого однопартійця Юрія-Богдана Шухевича. Коли Шухевич вийшов до трибуни, до нього відразу підбіг Ляшко і зажадав від нього відмовитися від виступу, заявивши, що це "маніпуляція". Невдоволення головного "радикала" викликав той факт, що слово 83-річному нардепу передала Батьківщина.
Зі слів Ляшка, Батьківщина хотіла, щоб Шухевич зачитав з трибуни Ради постанову про імпічмент президента України Петра Порошенка. Лідер Радикальної партії також показав цей документ.
Після цього Ляшко заявив, що Шухевича можуть вбити з метою дестабілізації ситуації в Україні.

"Ми отримали повідомлення з надійних джерел, що життю Юрія Шухевича загрожує небезпека, що нашого колегу можуть убити для того, щоб використовувати для дестабілізації ситуації в Україні, для реалізації московського плану", - заявив Ляшко з парламентської трибуни.

За його словами, Шухевича "вороги України хочуть використовувати як сакральну жертву, як це було у випадку з вбивством Григорія Гонгадзе".

Ляшко попросив надати охорону Шухевичу. СБУ його прохання задовольнила.

Сам Шухевич назвав інцидент непорозумінням і повідомив, що не збирався виступати з закликом про імпічмент президенту.

Ляшко попросив позбавити Тимошенко українського громадянства

17 листопада в кулуарах Ради "заочно" Ляшко звернувся до Порошенка з вимогою позбавити Тимошенко українського громадянства. Він аргументував це її "антидержавною" діяльністю і зв'язками з Медведчуком.

"Нехай Путін надасть їй російське громадянство, вона це заслужила, як і звання героя Росії, за підривну діяльність, яку ця московська зозуля проводить в Україні", - заявив Ляшко.
У відповідь на це Тимошенко заявила, що вже тиждень проти неї триває "колосальна брудна атака". Вона пов'язала це з розслідуванням ліквідації банків і заявила, що прощає усіх.

"Я ніколи не буду відповідати на це прямолінійно і відповідати такими ж непривабливими речами. Я віруюча людина, тому я прощаю їх і буду робити своє, як я вважаю, праведне діло".

Нагадаємо, зі слів нардепа Максима Бурбака, так звані акції протесту, які організовують спільно "Батьківщина" та Опоблок, фінансуються російськими грошима в штабі Опоблоку.

Більш того, всі масові протестні "заходи" в Україні були заплановані давно, і причетними до них називають людей Тимошенко.
Своєю чергою, Ляшко викликав Тимошенко на публічні дебати.

"Лідер не може боятися і ховатися! Тому я викликаю Юлію Тимошенко, главу фракції Батьківщина, двічі прем'єр-міністра України, найкращу подружку Путіна на публічні дебати на будь-якому каналі в будь-який час. Українці втомилися від її мегабрехні, цинізму і фарисейства. І я готовий сказати їй це прямо в очі. У мене є залізні, неспростовні факти багаторічної співпраці Тимошенко з Путіним", - заявив Ляшко.

Водночас у мережі Олександр Шарій опублікував відео - "Ляшко vs Тимошенко".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Віктор Федорович Показати IP 20 Листопада 2016 20:54
Черговий безкоштовний цирк аби відволікти увагу людей.
роман з гпз Показати IP 20 Листопада 2016 22:25
коли вже ви всі згинете з нашої україни ... колорадські жуки ....
Олег Показати IP 21 Листопада 2016 09:04
коментар було видалено
Просто Показати IP 21 Листопада 2016 09:25
Два диб@@а - это сила!
Українець Показати IP 21 Листопада 2016 10:22
Тимошенко, Савченко дві бридкі істоти у котрих усе написано на лобі - невдалі проекти Путіна. Сумно коли вони ще по селах збирають голоси волинян де показує 3 канали ТБ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus