USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Батьківщину» покинув нардеп через висунення Тимошенко

30 Березня 2014 12:51
Народний депутат від "Батьківщини" Михайло Хміль заявив про вихід з партії на знак протесту проти висунення на з`ізді у суботу Юлії Тимошенко офіційним кандидатом у президенти, інформує zaxid.net.

"Нам потрібен сьогодні єдиний кандидат від демократичних сил. Ми повинні зосередити зусилля довкола того, хто вже має найбільшу підтримку українців і не створювати зайвих протистоянь. Та, на превеликий жаль, я мушу констатувати, що в сьогоднішньому рішенні з'їзду "Батьківщини" ми цього не побачили. Тому я приймаю рішення про вихід з партії "Батьківщина", - написав Михайло Хміль у фейсбуку.

За його словами, він уже написав заяву про вихід з партії і планує офіційно вручити її керівництву партії наступного тижня.

Як відомо, у суботу партійний з'їзд "Батьківщини" офіційно висунув лідера партії Юлію Тимошенко кандидатом у президенти.

Михайло Хміль не назвав прізвища кандидата, якого мала б підтримати "Батьківщина" на його думку. Наразі він недоступний для коментарів. Можна лише припустити, що йдеться про Петра Порошенка, який, згідно з результатами останніх опитувань, майже втричі випереджає Юлію Тимошенко за популярністю серед виборців.

Уже після публікації цієї замітки Михайло Хміль підтвердив ZAXID.NET, що справді мав на увазі Петра Порошенка, проте відмовився від детальних коментарів, пообіцявши оприлюднити свою позицію у понеділок.

Михайло Хміль переміг на виборах у мажоритарному окрузі №115 у Львові як узгоджений кандидат від опозиції, набравши 43% голосів виборців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 30 Березня 2014 13:20
Правильна позиція! Як кандитат від Батьківщини, Тимошенко Ю.В. втратила відчуття реальності. Шансів об'єднати краіну в неі нема. Треба бути реалістом і поступитися власним амбіціям, якщо вона дійсно патріот Украіни. На пам'яті той раздрай , коли вони з Ющенком не могли дійти згоди, від цього потерпала вся краіна. Крім того , як може тендітна жіночка взвалити на себе таку важку ношу, коли стільки часу має такі серйозні проблеми зі здоров'ям, чи коли на горизонті замаячила посада президента вона вмить поправилась. Чи знову нас усіх хочуть використати? Для перемоги на виборах треба мати єдиного кандитата від демократичних сил. А обіцянки об'єднаних сил вже на першому етапі, потерпіли поразку. А заручниками цієі ситуаціі знову може стати вся краіна. Схаменіться!!!! Тільки єдиний кандитат від демократичних сил дасть можливість перемогти на виборах . При всій харизмі Тимошенко це ій не під силу. Слава УКРАІНІ !!!!!!!!!!
ВОНО до Анонім Показати IP 30 Березня 2014 15:22
багато букв у вашому пості. Все простіше. Тут безмежна жадоба влади. Заради крісла президента Юля готова пожертвувати половиною України
Аноніму Показати IP 30 Березня 2014 15:16
Підтримую!
!! Показати IP 31 Березня 2014 09:35
а з депутатів слабо вийти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus