USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Бездіяльніть міліції, або як розслідують підпал кіоску в Луцьку

25 Грудня 2013 14:29
Як правоохоронці розслідують підпал кіоску у Луцьку, цікавився депутат міськради.



Під час 55-ої сесії міської ради, що відбулася 25 грудня, депутат Олександр Плісецький звернувся із запитом до начальника УМВС у Місті Луцьку Василя Марчишака з проханням повідомити про результати проведеної правоохоронцями роботи.

Зі слів депутата, підприємець звертався у міліцію з заявою щодо порушення його майнових прав. Так, неповнолітні особи у стані алкогольного сп’яніння пошкодили вітрину кіоску, що по вулиці Кравчука, та погрожували, що підпалять кіоск. Факт спроби проникнення у кіоск зафіксували 19 грудня, однак дільничний повідомив, що допомогти нічим не може.

Підпал вчинили 21 грудня та повністю знищили майно підприємця.

Олександр Плісецький прохав надати інформацію про проведені правоохоронцями заходи, які змогли б виявити порушників і запобігти інциденту, що трапився.
Депутати підтримали його запит
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
гость Показати IP 25 Грудня 2013 14:46
да бездельники,колорадські жуки,які сидять на шиї народу.А захищають самі себе.Їх страшніше,ніж злочинців
Володимир Показати IP 25 Грудня 2013 18:27
Міліція для влади стала не надійною, до вчинення кривавих злочинів залучаються професійні бандити.
УМДПЛ Показати IP 25 Грудня 2013 19:32
На сьогоднішній день міліцією розкриваються практично лише очевидні злочини, шось серйозне такі як кваліфіковані крадіжки , підпали, не розкриваються. Перевертні в погонах продають інформацію бандюкам які їм платять В нас приємлемий лише грузинський варіант, заміна 90 % особового складу і повірте це не вплине на показники роботи, які має нинішння українська міліція.
відповідь Показати IP 26 Грудня 2013 11:02
На можу прийти до тями, прочитавши "розумні " і "зважені" думки. Шановні, знаєте, яка повинна бути сума заподіяних збитків для порушення провадження за статтею "умисне знищення (пошкеодження) майна? Яка повинна бути сума для крадіжки? За якою сумою прокуратура "дає добро" на порушення провадження? Ні? То й нічого квакати, гості з товстими шиями, на яких сидить лише немитий бруд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus