USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Біля Ради мітингувальники вимагають звільнення уряду Яценюка

16 Лютого 2016 09:54
Правоохоронці посилили заходи безпеки Біля стін Верховної Ради збираються мітингувальники, які виступають за відставку чинного уряду. Вони принесли до парламенту клітки з домашніми тваринами, зокрема, кролика та півня. На клітках вони написали прізвища міністрів та голови Кабміну.

Про це повідомив кореспондент ТСН Дмитро Фурдак.

Правоохоронці посилили заходи безпеки. Маріїнський парк оточений бійцями Національної гвардії, які прибули із службовими собаками. Наразі акція відбувається без порушень.

Як повідомляє УНІАН, люди з однієї групи тримають у руках прапори із символікою ВО "Свобода", державні прапори України та один прапор "Правого сектору". Вони також тримають транспаранти з гаслами: "Уряд — у відставку!", "Яценюка — за ґрати!", "Крадені мільярди — в бюджет!". Особи з іншої групи тримають у руках прапори із написом "Партія простих людей". Ця група має невелику пересувну сцену, з якої лунає музика. Також деякі з учасників акції б'ють у залізні діжки. Серед гасел цієї групи – вимога про відставку уряду.

Нагадаємо, звіт уряду запланований на 12:30, а до цього часу депутати мають намір розглянути три законопроекти, які відкривають шлях до введення безвізового режиму з країнами ЄС. Йдеться про конфіскацію майна, яке було отримане незаконним шляхом та роботу антикорупційної прокуратури. Скандальний законопроект про електронні декларації не розглядатимуть сьогодні, тому що його перенесли на четвер, 18 лютого.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, напередодні звіту Уряду Яценюка, глава фракції "Народний фронт" Максим Бурбак припустив, що вслід за відставкою Уряду і достроковими парламентськими виборами будуть і дострокові президентські.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанка Показати IP 16 Лютого 2016 09:56
виступають за відставку чинного уряду і за новивй який очолить корупцію н ачолі з Олігархами
ДІСТАЛО Показати IP 16 Лютого 2016 10:04
ДАВНО ПОРА КРОЛІКА В КЛІТКУ!!!! ЗА ЩО ЛЮДИ НА МАЙДАНІ ВМИРАЛИ??????? ТРЕБА БУЛО ЩЕ ТОДІ КУЛЮ В ЛОБ!!!!!!!!!!!
Тарас Чурило Показати IP 16 Лютого 2016 10:24
Бездіяльний уряд давно пора відправити у відставку
Ірина Таран Показати IP 16 Лютого 2016 10:24
Це початок кінця Сєні...
Бе.. Показати IP 16 Лютого 2016 10:32
Чого Ви скиглите?? Ви ж самі їх до влади привели? Чи я не правий??
Аня Показати IP 16 Лютого 2016 10:34
А кого будемо вибирати? Таких же самих бандюг і олігархів.Їх майна ніхто не забере-це точно і не мрійте.А хто, сяде в їх корита,потрібно мати мільйони.У нас простолюду їх нема,не було і не буде.Так що нічого доброго ніколи не буде у нашій Україні-руїні.
СЕРГІЙ Показати IP 16 Лютого 2016 15:29
УРЯД ЯЦЕНЮКА У ВІДСТАВКУ.
СЛОВ'ЯНИ Показати IP 16 Лютого 2016 23:24
Посадити його за грати на 20 років . . . . І наука буде іншим . . .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus