USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У випадку відставки уряду можуть відбутися дострокові президентські вибори

15 Лютого 2016 17:29
Вслід за відставкою уряду і достроковими парламентськими виборами будуть і дострокові президентські, допускає Бурбак.

Під час засідання Погоджувальної ради у Верховній Раді глава фракції "Народний фронт" Максим Бурбак закликав парламент і уряд разом працювати над виходом з "політичної лихоманки", - інформує Сьогодні.

"На останньому засіданні уряду прем'єр-міністр запропонував план роботи уряду на 2016 рік. Там 379 конкретних предметних рішень. Саме він, на нашу думку, повинен лягти в основу Коаліційної угоди. По-перше, це прозора масштабна приватизація, реформа митниці. Всі держкомпанії рішенням Номінаційного комітету повинні отримати нових керівників, а також пройти незалежний аудит. Олігархи перестануть керувати держкомпаніями. По-друге, ми повинні невідкладно прийняти закони, необхідні для безвізового режиму", – заявив Бурбак.

Зі слів голови фракції НФ, посли країн G7 фактично підтримали своєю заявою план роботи уряду на 2016 рік.

"Адже слідом за відставкою уряду і достроковими парламентськими виборами будуть і дострокові президентські. У парламент пройдуть колишні регіонали, що на руку Москві", – підсумував Бурбак.

Раніше під час засідання погоджувальної ради голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що разом з фракцією "Самопоміч" вони почнуть збирати підписи під постановою за відставку уряду. Дати голоси за відставку Кабміну пообіцяв і лідер "радикалів" Олег Ляшко. Також відставки уряду вимагає "Опозиційний блок". БПП має намір визначитися зі своєю позицією на засіданні фракції ввечері.

Минулого тижня "Народний фронт" виступив із заявою про те, що Кабінет міністрів України не є персональним "урядом Арсенія Яценюка", він сформований п'ятьма парламентськими фракціями, тому відповідальність за його роботу несуть всі фракції коаліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Микола Показати IP 15 Лютого 2016 17:36
Брехня!
Анонім Показати IP 15 Лютого 2016 17:36
Аби тільки уряд пішов бо щось цого не прогнозують
не пацик Показати IP 15 Лютого 2016 17:46
ідіть нафік всі разом: потім перевірка статків-слідство суд.
Народна довіра Показати IP 15 Лютого 2016 17:51
5-7 млрд. грн з наших коштів
Тарас Чурило Показати IP 15 Лютого 2016 18:29
Це вже відкритий конфлікт між Порошенком і Яценюком
Гузь Показати IP 15 Лютого 2016 20:26
Давно пора зняти брехуна - яценюка...
Гузю Показати IP 15 Лютого 2016 22:50
Скільки років потрібно йому, щоб поставити Україну на ноги ?? Яких років ?? !! Три дні. У перший день розстріляю всіх депутатів ради, а через день всіх тих, хто прийшов до них на похорон ... ВСЕ !!
Ая Показати IP 16 Лютого 2016 05:38
Цитую..."По-перше, це прозора масштабна приватизація",.....Ну й чужинці розберуть Україну догола, народ стане на порозі ГОЛОДОМОРУ ХХІ століття на чужій проданій, не своїй землі. Настає час коли треба буде наново співати похідну "Встаньте до бою, братя за волю, з ворогом лютим час зробити лад..." Щож, з боку видно як то зайди і московські і вибраного народу, грабують все що тільки можна вкрасти, прикладів хоч хату гати: фирташі, коломлинські, адельгейми і інша сволота, яка тільки те вміє, щей кричать як то їм кривду хтось робить....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus