USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Біло-сердечні» хочуть стати мажоритарниками

14 Травня 2013 12:46
У фракції «Батьківщина» є люди, які змогли б поборотися за мандат депутата облради на мажоритарних округах, - вважає депутат Волинської облради, голова депутатської фракції ВО «Батьківщина» Роман Карпюк.

Про це він повідомив під час веб-конференції на офіційному сайті Волинської облради.

За його словами, в партії «Батьківщина» - достатньо достойних людей, які могли б бути кандидатами на мажоритарних округах, і в яких люди не помилилися.

«Не хотів би називати сьогодні прізвища, але всі депутати облради, крім тих, які вже виключені з членів фракції і партії, варті того, щоб бути кандидатами», - коментує депутат.

Також він додав, що наразі у партії відбувається процес очищення. Дається оцінка поведінки кожного члена партії і члена фракції.

«Багато людей, які помилялися в своєму виборі, покинули партію», - додає Карпюк.

Нагадаємо, зі складу фракції ВО «Батьківщина» у Луцькій міській раді виключили 4-ох депутатів під час 40-ої сесії міськради 24 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Антон Показати IP 14 Травня 2013 13:44
Помилились??????? А хто б їх вибрав депутатами? Це вже дурень розуміє. Тільки бігають там , де "намазано". Сміхота одна
Ореста Показати IP 16 Травня 2013 13:29
правильно що виключають! Вони дуже помиляються, якщо думають, що стали б депутатами без бренду "батьківщина".Зрадники вспливають як... на всіх рівнях

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus