USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Боржники не виплачують заробітні плати волинянам. ПІДПРИЄМСТВА

22 Липня 2013 11:05
Заборгованість із виплат заробітної плати в області зменшується, утім лишаються злісні боржники, які не реагують навіть на кримінальні провадження.

Про це повідомив під час оперативної наради заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Едуард Стоєв 22-ого липня.

Він розповів, що згідно з інформацією, на 1 липня 2013 року борг з виплати заробітних плат в області сягнув 3 мільйони 340 тисяч гривень. У порівнянні з показниками минулого місяця, борг зменшили на 12,7%.

Посадовець наголосив, що кількість економічно активних підприємств-боржників скоротилась 7-ми до 5-ти, економічно неактивних підприємств - з 8-ми до 4-ох, підприємств-банкрутів - з 4-ох до 2-ох.

«Лишилися найбільш важкі підприємства, які знаходяться в стані розслідування. Щодо двох підприємств ТзОВ «Каскад-Продакшн» та ТзОВ «Каскад-Транспорт» ведеться кримінальне провадження. Готується лист на Прокуратуру міста Києва щодо дій Мостобудівельного загону №60 ПАТ «Мостобуд», - зазначив Стоєв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus