USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Хто із луцьких підприємців не платить заробітної плати працівникам

18 Березня 2016 14:55
Луцькі підприємства не забезпечують власних працівників гідними заробітними платами.

Про це під час спільного засідання комісії з питань забезпечення своєчасності сплати податків, внесення інших обов’язкових платежів, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, детінізації заробітної плати та робочої групи з питань моніторингу 17 березня, розповіла заступник начальника відділу праці управління економіки ЛМР Інна Савчук.

З її слів, у січні 2016 року 10 підприємств обласного центру не забезпечили середніх заробітних плат власним працівникам. Проблема не зникла й у лютому цього року. Так, середньої заробітної платні робітникам не заплатили такі роботодавці: Луцьке учбово-виробниче підприємство, Волинська обласна організація українського товариства глухих (УТОГ), «Укрбізнес», ТЗОВ «Алерт ком», Клініка технології здоров'я у Луцьку.

Окрім цього, у Луцьку - понад 300 юридичних осіб, підприємства яких мають меше десяти працівників, виплачують їм заробітну плату нижче рівня, визначеного законом.

До слова, з особистих причин до Луцької міської ради прйишла лучанка Людмила. Вона зауважила, що, прийшовши до виконавчої служби, що знаходилась на вулиці 8 Березня, 1, виявила, що такої на старому місці уже нема, а в п’яти кабінетах, де повинна б була працювати вичконавча служба, робочі роблять ремонт.

«Я поцікавилась, хто тут оселився і мені відповіли, що це - фірма по встановленню сигналізацій «Алерт ком». І яким же було моє здивування, коли сьогодні я почула, що ця фірма не платить гідних заробітних плат працівникам, зате справно робить ремонтні роботи», - обурюється пані Людмила.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що за станом на 1 березня 2016 року луцькі підприємства заборгували власним працівникам понад 5 мільйонів 21 тисячу гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанка Показати IP 18 Березня 2016 15:16
А нащо влаштовуватись і платити чесно зарплати ,субсидії не буде.А так субсидію маю, працюю не влаштована і вся сімя також працю за кордоном.А дурні хай платять комунальні послуги Ура
Корінний лучанин до лучанка Показати IP 18 Березня 2016 15:26
ЩО ТИ МЕЛЕШ! ІДИ ЛІКУЙСЯ до психіатра.
Богдан Показати IP 18 Березня 2016 15:49
Підприємець Стасюк Федір Йосипович, змушує працівників випрошувати заробітну плату!!! займається перевезеннями, вся сім'я їздить мерседесами, хати будують, а працівники, що не родичі грошей випроситись не можуть!!!!
я Показати IP 18 Березня 2016 16:12
автозавод уже 2 месяца не платит..
Хтось там Показати IP 18 Березня 2016 19:36
Статю ніби писав співробітник фірми:)
Анонім до Хтось там Показати IP 20 Березня 2016 18:54
мабуть Сашко
Олег Показати IP 21 Березня 2016 07:42
Власник УкрПетроля Ковальчук кидає робітникам мізерну зарплатню немає ні за шкідливість ні відпусток ні за перепрацювання!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus